Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ny tøjbutik i Nordborg skal give andre blod på tanden

De to butiksindehavere - Marianne Mindedahl Werner (tv) og Marianne Andersen. Foto: Jens Eilertsen
Det lille Klædeskab i Storegade handler med tøj til piger og damer. De to indehavere vil give andre mod på at blive butiksindehavere i Nordborg.
Annonce

Sønderborg: Det lille Klædeskab er beliggende på adressen Storegade 10, og butikken handler med tøj til piger og kvinder. Men butikken er meget mere end en tøjbutik, mener de to indehavere. De håber nemlig, at den kan blive en inspiration for andre med lyst til at blive selvstændige butiksindehavere i Nordborg.

- Det skal give andre blod på tanden. Med alt det, der sker i Nordborg, bør kunderne være der til flere butikker. Vi mangler især en skobutik, siger Marianne Andersen, der sammen med Marianne Mindedahl Werner er indehavere af Det lille Klædeskab.

Annonce

Holdbart hverdagstøj

Butikken har en afdeling for piger fra 10 til 14 år, og de voksne kvinder kan købe tøj fra størrelse 34 til 54. Tøjet til kvinderne er af mærkerne Zoey, Cecil, Street One og The New. Det beskrives som "pænt og holdbart hverdagstøj".

- Vi opfordrer vores kunder til at komme ind i butikken og fortælle os, hvad det er, de ønsker, så forsøger vi at skaffe det hjem. Vi vil hele tiden justere vores sortiment, siger Marianne Andersen, der synes, at butikkens udvalg skiller sig ud fra det, der ellers kan købes i Nordborg.

Der sælges også brugskunst fra Det lille Klædeskab.

Annonce

Fortsætter i klinikken

De to butiksindehavere har klinik på samme adresse med fodpleje, wellness, ansigtsbehandlinger, ordning af bryn og vipper, hårfjernelse og andet. De har hver deres CVR-nummer i klinikken, men overvejer at slå det hele sammen og blive fælles ejere af både klinik og butik.

Det lille Klædeskab åbner lørdag 17. oktober.

Marianne og Marianne

Marianne Andersen er 45 år og har tre børn på 12, 20 og 22 år. Hun arbejdede otte år som social- og dunshedshjælper og blev så lægeeksamineret fodplejer og negletekniker. Hun arbejdede fem år som fodplejer på bopælen i Holm, men så blev klinikken for lille, og hun flyttede til Nordborg for to år siden.

Marianne Mindedahl Werner er udlært salgsassistent i COOP i Randers. Hun er også handelsøkonom og arbejdede 13 år på Linak med indkøb og kvalitet. Hun har også arbejdet som handicaphjælper og er udlært vippetekniker og fjerner hår med sugaring-metoden. Hun er også fysiorisk massør.

Marianne Mindedahl Werner er 41 år og har to børn på 10 og 12 år.

Begge butiksindehavere er født og opvokset på Nordals.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce