Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Nybagt far dropper fast hyre for at blive selvstændig

Ibrahim El-Hussein har valgt at blive selvstændig til trods for, at han er nybagt far. Foto: Jens Eilertsen
Ibrahim El-Hussein har tre børn og en hustru, som ikke er i arbejde. Alligevel synes han, at tiden er inde til at prøve tilværelsen som selvstændig i Sønderborg Maleren.
Annonce

Sønderborg: Ibrahim El-Hussein er en mand med let til smilet. Men han er også en modig mand. Det afslører den historie, han fortæller ugeavisen på Slotskajen i Sønderborg.

Den 32-årige sønderborger med palæstinensiske rødder har nemlig for kort tid siden valgt at blive selvstændig i firmaet Sønderborg Maleren og har således sagt farvel til den månedlige hyre fra Håndærkergården - til trods for, at hustruen er uden arbejde (ifølge Ibrahim El-Hussein er hun i gang med en uddannelse) og til trods for, at han lige er blevet fader til familiens tredje barn. De tre børn er 0, 6 og 8 år.

Det skal nok gå, for jeg har hele min families opbakning.

Ibrahim El-Hussein

Annonce

Det skulle bare være

I flere år har Ibrahim El-Hussein haft en lyst til prøve kræfter med tilværelsen som selvstændig - akkurat som broderen, der er indehaver af salonen Guldsaksen i Østergade.

Tilværelsen som selvstændig er bare noget, den nybagte malermester vil og brænder for, og det ser ikke ud til at røre ved hans optimisme, at andre måske synes, at timingen med en hustru uden for arbejdsmarkedet og en nyfødt ikke er optimal.

- Jeg har været i gang en måned og det er gået godt. Og det skal nok fortsætte, for jeg har knap 15 års erfaring inden for dette fag, siger Ibrahim El-Hussein, der blev udlært i Håndværkergården i Sønderborg fra 2005 til 2008.

Efter uddannelsen fortsatte han i Håndværkergården, men så havde han et par andre job, før han vendte tilbage til virksomheden, hvor han blev udlært. Sideløbende tog han en række kurser.

Annonce

God aftale

Ibrahim El-Hussein har kun godt at sige om sin tidligere arbejdsgiver og han afslører da også, at han i dag har en god aftale med Håndværkergården.

Derfor tror han på, at Sønderborg Maleren nok skal blive en fornuftig forretning. Han har nemlig også lagt forsigtigt ud med bare at køre rundt i en brugt varebil, men det er da drømmen, at virksomheden skal have egne lokaler.

- Det skal nok gå, for jeg har hele min families opbakning, siger den 32-årige malermester.

- Men synes din hustru ikke, at det er dårlig timing at droppe den faste hyre, når der lige er kommet en lille ny til?

- Nej, hun synes, at det er spændende.

Ibrahim El-Hussein er født i Danmark og han har tre søstre og to brødre.

Ibrahim El-Hussein lægger forsigtigt ud med en varebil på papegøjeplader. Foto. Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Elbobladet

Yaris flot gennem crashtest

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce