Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Drejby Strand Camping med nyåbnet Riceteria

Annemette Lykke Madsen, Drejby Strand Camping, har glædet sig til at åbne Riceteria siden før corona, men kan nu endelig byde indenfor. Foto: Henrik Rath
Drejby Strand Camping har netop åbnet landets anden Riceteria i en kombination af butik og café.
Annonce

Kegnæs:  Beslutningen blev taget allerede i slutningen af 2019, men da arbejdet med ombygning og modernisering var ved at være klar, kom coronaen og skabte skepsis. Men nu er ejer af landets tiende Riceteria på Drejby Strand Camping, Annemette Lykke Madsen, mere end almindelig glad, og hun ser frem til at drysse kulør og RICE-magi over campingpladsen på Kegnæsvej 85.

- Det er noget helt andet end før - lyst, sommerligt og farverigt, lyder det begejstret fra Annemette Lykke Madsen.

RICE er en dansk interiør- og accessoriesvirksomhed, der er kendt for sit farve- og mønsterrige univers. Særligt kender mange nok udvalget af melamin krus og andet service.
Virksomheden blev etableret i 1998 af Charlotte og Philippe Guéniau og i dag repræsenteret i over 50 lande med mere end 2000 butikker.


Det er noget helt andet end før - lyst, sommerligt og farverigt.

Annemette Lykke Madsen


I 2014 kom konceptet Riceteria til, hvor produkterne præsenteres og sælges i forbindelse med servering af mad, kager og drikke.

Annonce

Odense og Drejby

Med åbningen hos Drejby Strand Camping findes der nu 10 Riceteria fordelt i Tyskland, Holland, Italien, Istanbul og Frankrig - og selvfølgelig Danmark med de to eneste i nu Drejby og desuden Odense.

RICE har i øvrigt fokus på genanvendelighed og bæredygtighed og sagt farvel til den plastikemballage, der hidtil har været brugt til indpakning af produkter. I stedet er emballagen udskiftet med en nedbrydelig og organisk emballage.

Der er åbent mandag - søndag kl. 8 - 17.

Drejby Strand Camping havde tidligere forpagtet café og restauranten væk, men nu selv overtaget og driver det nyskabte Riceteria. Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce