Annonce
Ugeavisen Sønderborg

OK Klubben må aflyse - men har en plan D

OK Klubbens formand Steen Asmussen ved foreningens 50 års jubilæum. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Sønderborg: OK Klubben har aflyst deres Mortens Aften - selv om der var 115 tilmeldte. Men de tilmeldte snydes ikke for and (confit de nacard) med hvide og brune kartofler, sovs og rødkål, ris a la mande med kiresbærsovs med tilhørende rød eller hvidvin samt en pose med chokolade og andet lækkeri til kaffen.

Det oplyser klubbens formand, Steen Asmussen. OK Klubben har nemlig sørget for, at menuerne kommer ud til alle dem, der meldte sig til, søndag 8. november. For udkørslen står OK Klubbens egne to busser samt to busser fra Dybbøl Turist.

Steen Asmussen siger, at medlemmerne ikke skal snydes for den gode mad - han kalder selv løsningen for Plan D og siger, at der i bestyrelsen har været flere krisemøder. Bestyrelsen fandt, at denne løsning er den bedst i en vanskelig tid.

Så festligt plejer det at være, når medlemmerne mødes. Fotoet er fra 50 års jubilæumsfesten i 2019. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Alt er aflyst

- Høstfesten, som skulle have været afholdt lørdag den 14 november, er også aflyst, og en kasse med mad, drikkevarer og chokolade bliver bragt ud til de tilmeldte. Musikken måtte vi desværre også afbestille, men vi ser Kisser & Søren til foråret, siger Steen Asmussen.

Og aflysningerne fortsætter. Der bliver ingen julehygge i december - ingen julemand med søde nisser, ingen musik med Klaus og Karin med ”Tip et hit”.

- De tilmeldte kan være ganske rolige, da bestyrelsen pakker en julepose her i november, som bliver bragt ud, og i posen er der en ting, som alene koster 200 kroner, og som kan bruges i mange år frem. Der vil også være diverse andre ting, siger formanden og peger på, at det har været et stort arbejde for bestyrelsen at få det bedste ud af situationen.


De tilmeldte kan være ganske rolige, da bestyrelsen pakker en julepose her i november, som bliver bragt ud, og i posen er der en ting, som alene koster 200 kroner, og som kan bruges i mange år frem. Der vil også være diverse andre ting.

Steen Asmussen


- Vi håber selvfølgelig, at vi kan gennemføre alle vore aktiviteter fra næste år, siger Steen Asmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce