Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Oliekongen fra Augustenborg er altid glad

Henrik Carstensen begyndte for to år siden at bruge cannabisprodukter. Nu er han altid glad. Foto: Jens Eilertsen
Henrik Karstensen var ude for en alvorlig ulykke i 2012, og han fik dagligt medicin. Siden medicinen blev erstattet med cannabisprodukter har den 29-årige mand fra Augustenborg fået det bedre og han er altid i godt humør. Nu sælger han lovlige olier og cremer over nettet.
Annonce

Sønderborg: Henrik Karstensen fra Augustenborg fik vendt op og ned på sit liv, da han på sin arbejdsplads i Kolding var udsat for en arbejdsulykke i oktober 2011. Han stod bag på en gaffeltruck, der blev påkørt af en anden truck, og så kom den unge mand i klemme mellem de to køretøjer.

Han reddede livet, men sidder i dag i kørestol - noget, der ikke har taget humøret fra den unge mand.

- Jeg kender nogen, der er lammet fra brystet og ned. De har det meget værre end mig. Jeg kan jo trods alt stå op, hvis jeg er i Netto og skal have noget fra øverste hylde. Jeg kan også gå lidt, siger Henrik Karstensen, da vi møder ham på Forårsmessen i SFS-hallen. Her sidder han i sin kørestol og han er i bedste Jacob Haugaard stil klædt i et farvestrålende jakkesæt. Det er grønt og prydet med mørke aftryk af cannabisblade. Det må vi have en forklaring på.

Henrik Carstensen i et outfit, der vakte opmærksomhed på messen. Foto: Jens Eilertsen
Annonce

Medicinfri

Henrik Karstensen fortæller, at han fik meget medicin efter ulykken for at dulme smerterne, men efter at han er begyndt at bruge cannabisprodukter, har han droppet medicinen.

- Du har droppet al medicin?

- Ja, nu har jeg det meget bedre. Jeg begyndte med cannabisprodukterne for to år siden, og nu sælger jeg olier og salver, der er GMP certificerede og EU-anmeldte, via hjemmesiden cannabisprodukter.dk. Jeg synes, at jeg vil hjælpe andre i samme situation som mig, og jeg er også i flexjob i et firma, hvor jeg hjælper dem med de sociale medier, siger Henrik Karstensen og understreger, at alle produkter er lovlige.

- Du ser ud til at have det godt og være i godt humør - har det noget med dine produkter at gøre?

- Jeg er altid smilende og glad, siger den 29-årige mand fra Augustenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce