Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Oscar går fra skoletræt til skoleglad

Oscar Wigglesworth: Det er slut med at være skoletræt. Foto: Jens Eilertsen
Det er kedeligt at undervises i hjemmet, det er ikke sammenhængende og du lærer ikke noget, siger 14-årige Oscar Wigglesworth

Sønderborg: - Jeg føler ikke, at jeg lærer noget.

Så direkte siger Oscar Wigglesworth det. Den 14-årige elev på Humlehøjskolen er en af dem, der har haft hjemmeundervisning under nedlukningen - og som i skrivende stund delvist undervises online.

Oscar Wigglesworth lægger ikke skjul på, at han en gang var skoletræt og at han da var glad, da han første gang hørte, at nu skulle undervisningen foregå i hjemmet. Men savnet af skolen og kammeraterne meldte sig hurtigt, og i dag har han kun dårligt at sige om onlineundervisningen.

Blev inden døre

- Du kan jo blive liggende i sengen, hvis du ikke sætter kameraet til, og der har da været dage, hvor jeg ikke har været uden for en dør. Du går i stå. Det her har givet mig meget mere glæde ved skolen, og hvis jeg igen bliver skoletræt, så er det altså om meget lang tid.

Oscar Wigglesworth kan godt forstå, hvis der er unge, som har brug for mentorhjælp efter måneder med hjemmeundervisning. Han siger selv, at det har knebet med sammenhængen i undervisningen og at det er et stort minus for ham, at han ikke bare kan række hånden op og få hjælp.

Der har også været tekniske problemer med onlineundervisningen, hvor nettet gik ned og læreren ikke ringede tilbage. Det har især været vanskeligt for Oscar Wigglesworth at følge med i matematik, som bestemt ikke er den unge mands favoritfag.

- Jeg troede aldrig, at jeg skulle sige det, men det er kedeligt at blive undervist hjemme, og jeg bliver nu helt glad, når jeg kommer i skole. Der er mange ting i skolen, jeg sætter pris på - som jeg slet ikke tænkte på før corona.


Jeg troede aldrig, at jeg skulle sige det, men det er kedeligt at blive undervist hjemme, og jeg bliver nu helt glad, når jeg kommer i skole. Der er mange ting i skolen, jeg sætter pris på - som jeg slet ikke tænkte på før corona.

Oscar Wigglesworth
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce