Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Par fra Nordals er med i ny 'Årgang 0'

Mads og Lena Gram Thomsen sammen med sønnen Malthe, som for nylig er blevet storebror. Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt/TV 2
Mads og Lena Gram Thomsen fra Mjels på Nordals er med i TV 2's nye 'Årgang 2020'.
Annonce

Mjels: Optagelserne til TV 2's nye dokumentarserie 'Årgang 2020' er i gang, og dokumentaren skal afløse den populære serie 'Årgang 0', hvor en række familier er blevet fulgt i 18 år.

Serien 'Årgang 2020' bliver sendt fra begyndelsen af næste år, hvor fem nye familier bliver fulgt. Alle familier har børn, der er eller bliver født i første kvartal af 2020.

Det ene par er Mads og Lena Gram Thomsen fra Mjels. De har i forvejen drengen Malthe, og de blev i januar forældre til drengen Asmus.

Parret fortæller til TV 2 om at stille op til serien:

- Vi vil gerne vise resten af Danmark, at selv om vi har valgt at bosætte os på landet, er det ikke ensbetydende med, at vi er nogle bonderøve. Vi vil gerne vise de skønne muligheder, man har, ved at bo på landet og vise, hvordan vi giver vores børn en barndom med fantastiske naturomgivelser og masser af plads at boltre sig på.

Annonce

Slutter i 2038

Det er igen produktionsselskabet Warner, der står bag serien med producent Jan Bacher Dirchsen i spidsen.

- 'Årgang 2020' er ikke en almindelig tv-serie, men en ambitiøs føljeton om familie- og hverdagsliv, som det vil udspille sig de næste 18 år. Om alt går vel, er det et projekt, der først slutter i 2038, og det er jo totalt science fiction. På en måde er det en ældgammel historie, som bare bliver ved med at være vedkommende, fordi den fortæller os noget nyt om en masse, vi endnu ikke ved, og det er det, som gør det så spændende at producere, siger Jan Bacher Dirchsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce