Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Phlake og Jada kalder til fest i Mølleparken

Phlake til Grøn Koncert i Esbjerg. Foto: Chresten Bergh
Annonce

Sønderborg: - Det bliver en stor aften i Mølleparken.

Sådan lyder løftet fra direktør og eventchef i Kultur I Syd Jes Johansen, før koncerten 20. juni med Phlake og årets nye livenavn Jada.

Den danske succesduo Phlake tordnede i 2016 frem med kæmpe hits som Pregnant og Angel Zoo fra debutalbummet Slush Hours, der høstede fem priser ved DMA 2016. Blandt andet fik Phlake prisen for bedste album, og det er siden blevet til udsolgte koncerter i London, berlin og Amsterdam.

I 2017 udkom bandets anmelderroste album Weird Invitations med Chunks, Ouch og The Rascal. Phlake satte publikumsrekord på Roskilde Festivals upcoming scene i 2016 og åbnede Orange Scene i 2017. Duoen var det mest spillede navn på P3 i både 2016 og 2017. I 2018 var The Rascal det mest spillede nummer på dansk radio og nummeret løb også fortjent med prisen som Årets Lytterhit ved P3 Guld 2019.

Så det er altså et af tidens helt store navne, som sætter kursen mod Sønderborg.

På rekordtid

Jadas debutkoncert i Sønderborg finder sted først på aftenen, inden Phlake går på scenen. På rekordtid har hun sunget sig ind i hjerterne på danskerne med sin meget personlige stil, sin forførende stemme og arrangementernes høje tekniske niveau.

Jada brød igennem med singlen ”Keep Cool” i 2018 og den dertil hørende smukke og æstetiske musikvideo. I 2019 har hun høstet priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven.

Midt i 2019 udsendte Jada sit længe ventede debutalbum I Cry a Lot og høstede store roser fra anmelderne. Senest har Jada rørt og bevæget seerne på DR3 med den gribende dokumentar Jada – lillebitte kæmpestor, og i oktober 2019 modtog hun den fornemme pris Årets Nye Livenavn ved Danish Music Awards.

Senest blev Jada tildelt Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris på 100.000 kroner, for sin evne til at åbne for et popunivers, der gennemsyres af både mod og skrøbelighed.

Partoutkortet til Rock i Mølleparken giver adgang til denne koncertaften.

Jada på Wall of Sound på Fængslet i Horsens. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce