Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Publikum beholder deres billetter til sommerrevy, musikfestival og Rock i Mølleparken

Nord-Als Musikfestival 2020 blev udsolgt allerede i december 2019. Arkivfoto: Timo Battefeld
Opbakningen til nogle af Sønderborgs største kulturbegivenheder denne sommer er stor. Selvom Sønderborg Sommer Revy, Nord-Als Musikfestival og Rock i Mølleparken er aflyst, har langt de fleste valgt ikke at få refunderet dette års billet.
Annonce

Sønderborg: Om to uger skulle der have været premiere på Sønderborg Sommer Revy. Inden coronakrisen ramte Danmark, havde revyen solgt 9000 billetter. Da det stod klart, at årets revy ikke kunne gennemføres, opfordrede revyparret Jeanne Boel og Klaus Kristensen publikum til at beholde årets billetter til næste år.

Det har 80 procent valgt at gøre.

- Vi er taknemmelige over, at publikum bakker sådan op. Det betyder, at vi har et fundament at stå på, og nu er vi i fuldt firspring med at planlægge 2021. Men det er ikke gratis at aflyse en hel sommer, så vi kommer ikke til at tjene penge i år, selvom der er en hjælpepakke. Men vi ser fremad, det hjælper ikke at se bagud, siger Jeanne Boel.

Hun regner med at sætte billetterne til næste års revy til salg tidligere end normalt.

Kulturbegivenheder 2021

Nord-Als Musikfestival holder sit 40 års jubilæum den 11. og 12. juni 2021. De billetter, der er blevet taget retur, sættes til salg den 28. november 2020.

Rock i Mølleparken bliver gennemført i 2021 med samme program som 2020. Det er otte koncertaftner med dobbeltkoncerter fra den 4. juni 2021.

Sønderborg Sommer Revy sætter billetsalget i gang i efteråret, men man kan allerede nu købe gavekort.

Nord-Als Musikfestival havde udsolgt, da corona satte en stopper for festivalen, der fylder 40 år i år. Også her har festivalen opfordret publikum til at konvertere 2020-billetten til en 2021-billet. Det har over 94 procent af gæsterne gjort. Ud af 4400 billetter er der blevet refunderet 118 todagsbilletter og 120 endagsbilletter.

- Det er er fantastisk. Vi kommer til at have meget få billetter til salg i 2021. Det gør, at vi har penge at betale med, så vi kan komme igennem det her underlige noget. Det er fedt at mærke opbakningen, siger Karsten Fibiger, der er festivalformand.

i anledning af jubilæet var der brugt ekstra penge på årets program, og festivalforeningen forsøger at booke de samme navne til næste års plakat.

Kultur i Syds 'Rock i Mølleparken' er også aflyst, men det er lykkedes musikarrangøren at booke præcis de samme kunstnere til 2021. Her har 90 procent valgt at beholde deres billet til næste år.

- Det er fantastisk flot, det er vi rigtig glade for. Det giver en sikkerhed for næste års program, nu hvor vi har solgt billetterne allerede på nuværende tidspunkt, siger Jes Johansen, der er eventchef.

Der var solgt 7000 billetter til 'Rock i Mølleparken', og der er blevet refunderet 700 billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce