Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Queen Machine har kurs mod Sønderborg

Queen Machine lægger sig i selen for at ramme Queens sceneshow. Foto: Arkivfoto
Der er dobbelt koncert med det fantastiske kopiband og Poul Hallberg med venner.
Annonce

Sønderborg: Queen Machine er det band, der - gennem de seneste år - har været mest efterspurgt i Mølleparken. Det siger direktør og eventchef i Kultur i Syd, Jes Johansen. Ugeavisen tillader sig lige her at skyde ind, at vi for et stykke tid siden bad vores brugere online skrive, hvilket band, der gerne ville have til byen. Queen Machine klarede sig godt i den rundspørge, men slet ikke så godt som det tyske heavyband.

Der er dog ingen tvivl om, at det bliver en fest i Mølleparken, når Queen Machine træder op 28. august. Jes Johansen siger, at netop Mølleparken er bandets favoritscene i Sønderjylland, fordi publikum er tæt på og fordi der "under åben himmel er mulighed for at spille helt op til stjernerne", som direktøren og eventchefen udtrykker det.

Queen Machine spiller Queen hits og leverer et show, der ligger meget tæt op ad det, Freddy Mercury og de øvrige medlemmer af det store band leverede. Det er 27 år siden, Freddy Mercury døde, men musikken lever videre i Queen Machine, der gør deres yderste for at genskabe den perfekte illusion af Queen.

Syng med

Med til Sønderborg har Queen Machine Halberg and Friends. Hvis nogen er i tvivl, så var det Poul Halberg, som i 1979 var manden bag Sneakers, han har været med i Halberg Larsen sammen med Mona Larsen, han var med i The Lejrbåls og Ray Dee Ohh og han har skrevet til en lang række danske kunstnere. Blandt dem Lis Sørensen, Kaya Brüel og Flemming Bamse Jørgensen.

Ved koncerten i Mølleparken bydes der på de bedste sange fra blandt andet Hallberg Larsen og Ray Dee Ohh. Jeg vil lade lyset brænde, Mandagsstævnemøde, Brændende læber - og mange flere skal nok få sønderborgerne til at synge med.

Poul Halberg får sønderborgerne til at synge med på blandt andet de gamle hits fra Ray Dee Ohh. Foto: Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce