Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ramt af corona-restriktioner: Alssundman er aflyst

Det var femte gang, Alssundman skulle være foregået med udgangspunkt fra Sønderborg Slot. Arkivfoto: Timo Battefeld
På grund af forsamlingsforbuddets fastholdelse på maksimalt 100 personer ser Alssundman 2020 sig nødsaget til at aflyse.
Annonce

Sønderborg: Endnu et arrangement bliver nu aflyst på grund af de seneste dages udvikling med coronaen. Alssundman 2020, der skulle være holdt 6. september, bliver ikke til noget.

-  På baggrund af regeringens udmelding om at forsamlingsforbuddet fastholdes på maksimalt 100 personer ser vi os nødsaget til at aflyse, siger Peter Eberle, formand for Sønderborg Triathlon Klub, STK90.

Han oplyser, at alle tilmeldte vil få penge retur, og at man arbejder på, at det sker hurtigst muligt.

- Vi beklager, at vi må kaste håndklædet i ringen, men vi tror ikke på, at vi kan lave et stævne, som både deltagere og vi som arrangør kan være tilfredse med, siger Peter Eberle.

Annonce

Frem og tilbage

På grund af corona-krisen har det i år været noget frem og tilbage med datoen på Alssundman, som i år skulle været løbet for femte år i træk fra Sønderborg Slot.

Alssundman skulle først have være den 6. september, men da Royal Run Sønderjylland på grund af coronaen blev rykket fra pinsen og til netop den dato, besluttede arrangøren at rykke stævnet til sidste weekend i august.

Midt i maj besluttede Royal Run Sønderjylland helt at aflyse på grund af faren for corona-smitte. Det fik Alssundman til at vende tilbage den oprindelige dato den 6. september, men nu er det altså helt aflyst.

Sidste år løb, cyklede og svømmede 235 kvinder og mænd til Alssundman.

Sidste år løb, cyklede og svømmede 235 kvinder og mænd til Alssundman. Arkivfoto: Timo Battefeld
Alssundman. Arkivfoto: Timo Battefeld 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce