Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ramt af corona-restriktioner: Kongelig sommerballet gennemføres med billet

Den kongelige sommerballet kan opleves i Augustenborg. Arkivfoto: Søren Gylling

Augustenborg: Det Kongelige Teaters Kongelig Sommerballet tiltrækker normalt omkring 2500 tilskuere til en gratis balletoplevelse.

Det Kongelige Teater har valgt at gennemføre det planlagte arrangement i Augustenborg Slotspark torsdag den 10. juni. Men det bliver for et begrænset publikum.

- At vi kan gennemføre 11 sommerarrangementer rundt i Danmark under de gældende restriktioner er fantastisk. Det viser også, at vi har nogle meget trofaste samarbejdspartnere, som lokalt gør alt for, at Det Kongelige Teaters kunstnere kan gøre det, de brænder for. At optræde for et publikum. Vi glæder os meget til at komme ud i landet i maj og juni, siger teaterchef for Det Kongelige Teater Kasper Holten i en pressemeddelelse.

Annonce

Kongelig sommerballet foregår syv steder i landet fra den 6. til den 15. juni. Program og dansere er endnu ikke offentliggjort.

Tidligere år har der været fri adgang, men i år er der kun adgang med gyldig billet og gyldigt coronapas. På grund af de nuværende restriktioner er der et begrænset antal gratis billetter på op til 460 til hvert arrangement.

Billetreservation begynder den 24. maj kl. 10 på www.kglteater.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce