Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Red Barnet Sønderborg fordelte kreativ hjemmehygge

Fire frivillige samt lokalformand Bente Lauritzen pakkede poser med hobbypakker til økonomisk udfordrede familier. Privatfoto.
Creative Company har doneret hobbykasser til Red Barnets sociale aktiviteter. I Sønderborg har nedlukningen betydet, at lokalforeningen fyldte kreativiteten i Kvickly-poser og bragte det ud til familierne.

Sønderborg: Normalt er februar en måned, hvor Red Barnet Sønderborg har travlt med at samle sig om aktiviteter for og med børnefamilier, men coronanedlukningens forsamlingsforbud betyder, at også lokalforeningen i Sønderborg i denne tid må tænke anderledes i sine bestræbelser på at sprede glæde for familierne.

Når familierne ikke kan mødes, må foreningens frivillige komme ud til dem. Det skete, da fire frivillige mødtes hjemme hos lokalformand Bente Lauritzen for at pakke familiehobbyhygge i poser doneret af Kvickly. Creative Company har doneret hobbypakker til Red Barnet for at bakke op om foreningens familieaktiviteter.

- Da vi ikke kan sidde sammen i denne tid, vælger vi i stedet at køre ud til vores familier her i kommunen med de her poser fyldt med dejlige ting. De sikrer en god stund rundt om i hjemmene. Det er en meget flot donation med domino- og puslespil, tusser, modellervoks, stempelpuder, piberensere, farvede fjer, garn til pompon-dyr og meget andet, siger Bente Lauritzen, formand for Red Barnet lokalforening i Sønderborg.


Da vi ikke kan sidde sammen i denne tid, vælger vi i stedet at køre ud til vores familier her i kommunen med de her poser fyldt med dejlige ting. De sikrer en god stund rundt om i hjemmene.

Bente Lauritzen, formand for Red Barnet lokalforening i Sønderborg.


Fire frivillige kørte de kreative gaver ud til 30 familiers dørtrin, så i alt 63 børn kunne tage fat i saks og lim sammen med deres forældre.

- Vi oplever i Red Barnet en stor velvilje i erhvervslivet til at hjælpe med gode oplevelser. Vi taler jo om en type familier, der er mere ensomme end normale familier. Flere af dem har ikke det store økonomiske overskud. Det er vigtigt også at passe på dem. Det gør vi ved at hjælpe dem forskellige oplevelser og drysse lidt glæde ind i deres hverdag, siger Bente Lauritzen.

Red Barnet Sønderborg har 30 faste foruden en række mere løst tilknyttede frivillige. Hovedsigtet er børn i alderen fem til 12 år foruden en ungegruppe. Der er godt ti årlige arrangementer, herunder en sommerlejr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce