Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Rutineret dyrlæge gør comeback på hjemegnen

Lars Kjær har mere end 30 års erfaring som dyrlæge. Han bor i dag i Adsbøl. Arkivfoto: Joan Karlsen
Efter en årrække væk fra Gråsten åbner dyrlæge Lars Kjær sammen med en kollega ny dyreklinik på Kongevej.
Annonce

Gråsten: Efter flere år væk fra byen er dyrlæge Lars Kjær tilbage i Sønderborg, hvor han sammen med den københavnske dyrlæge Katrine Kjerulff åbner ny klinik i den tidligere købmandsforretning på Kongevej.

- Dyrehospitalet i Gråsten rykker snart til Sønderborg, og det er jo ikke alle, der har lyst til at køre så langt, forklarer Lars Kjær.

Den rutinerede dyrlæge har tidligere været medejer af Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg. Om få måneder lukker den sine "gamle" afdelinger tæt ved Ulsnæs Centret i Gråsten og den nedlagte brandstation på Kirke Allé i Sønderborg for at rykke ind i nyt, stort dyrehospital i erhvervsområdet Porten tæt ved motorvejen i Sønderborg.

Dyrlæge Katrine Kjerulff har tidligere boet på Østerbro i København, men arbejder i dag på Lars Kjærs dyrehospital i Møgeltønder. Det er første gang, hun bliver medejer af en dyrepraksis. "Hele Familiens Dyrlæger", som stedet i Gråsten kommer til at hedde, forventes at åbne snart.

Den ligger perfekt. Den er synlig, og der er gode parkeringspladser. Og så kan jeg køre til arbejde på min Nimbus

Dyrlæge Lars Kjær

Annonce

Perfekt beliggenhed

Lars Kjær er fra Gråsten og bor i dag i Adsbøl. Han har i snart 30 år været dyrlæge. På nær to år i Odense Zoo har han altid arbejdet i Sønderjylland. Ind til for tre år siden var han medejer af Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg.

Han har de seneste år med stor succes drevet dyrehospital i Møgeltønder, hvor der i dag er fire dyrlæger samt fire kontoransatte. Konceptet er 'Danske Dyrlæger til Tyske Priser'.

I slutningen af oktober sidste år åbnede han sammen med serieiværksætter Jan Haulund dyreklinikken DyrDoktor på Sjællandsgade i Sønderborg. Konceptet er også her 'tyske priser'.

På den ny klinik i Gråsten kommer Lars Kjær til at stå for det medicinske, mens Katrine Kjerulff typisk vil stå for det kirurgiske arbejde. Desuden vil der være ansatte med speciale i katte og øjne samt specialist i heste, skriver Gråsten Avis.

- Den ligger perfekt. Den er synlig, og der er gode parkeringspladser. Og så kan jeg køre til arbejde på min Nimbus, siger Lars Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce