Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Så er det hjul igen

Hos VW var der kunder hele weekenden. Foto: Jens Eilertsen
Der var godt besøg ved weekendens bilhandler-nytårskure. Næste weekend slår de fleste igen dørene op.
Annonce

Sønderborg: Det strømmede ind med besøgende ved bilforhandlernes nytårskure i weekenden, og selv om de fleste kun kom for at kigge og for at få et glas champagne med kransekage, så blev der også handlet. Hos Erling Høi-Nielsen i Sønderborg og Rødekro blev der lørdag solgt seks biler, Volkswagen Sønderborg solgte lørdag tre og lavede yderligere to aftaler og Ford, Skoda og Seat solgte tre biler lørdag, mens der søndag ved 13-tiden var solgt yderligere to biler.

Der var tre premierer i weekenden - Opel Corsa blev præsenteret hos Als Motor og Peugeot 308 kunne ses hos Erling Høi-Nielsen. Skoda havde snigpremiere på Kamiq.

Hos VW i Sønderborg havde man meget gerne haft en Golf VIII til fremvisning, men det kunne ikke lade sig gøre, fortæller Matija Zivanovic, der dog uden Golfen syntes, at der var rigeligt at se til.

- Vi er fem på arbejde, men kunne godt have brugt endnu et par stykker. Det gælder nemlig ikke kun om at sælge, men også om at snakke med kunderne, og de kan så kigge ind senere, når der er mere tid.

Hos Volkswagen Sønderborg - kommunens eneste singlebrandforhandler - er man glade for nytårkurene, men januar er dog sjældent så god en måned som maj.

Matija Zivanovic kunne godt have brugt endnu et par kolleger hos VW. Foto: Jens Eilertsen
Annonce

Snigpremiere

Hos Skoda, Seat og Ford var der run på butikkerne og det hele gentager sig næste weekend.

- Nytårskurene er en god måde at møde kunderne, og for os er en god dag en dag, hvor du har haft så mange kunder i butikken, at du ikke har haft tid til kaffe og middagsmad. Det er virkelig dejligt, at der kommer folk og besøger os - også selv om de ikke køber noget, men bare vil have en bilsnak eller oplysninger om en model.

Direktør Pierre Martin Iversen var dog glad for, at den nye Skoda Kamiq kunne vises frem ved nytårskuren og han siger, at der er mere spændende på vej. Om kort tid kommer Ford Kuga 2.5 225 hk som plug-in til priser fra bare 270.000 kroner. Med topudstyret Vignale - det er med læder på instrumentbord, sæder og andre lækkerier - koster bilen 320.000 kroner. Bilen har en opgivelse på 71,6 km/l og kan køre omkring 55 kilometer på el alene.

- Jeg har bestilt 15 plug-in hjem og der kommer ingen med diesel- eller rene benzinmotorer. Det her er et fantastisk godt tilbud, for den må altså også spænde 1250 kilo på krogen, siger Pierre Martin Iversen.

Der kommer også en Skoda Citigo og Seat Mii som rene elbiler. Der er allerede bestillinger på Mii.

Pierre Martin Iversen (tv) havde premiere på den nye Skoda Kamiq. Foto: Jens Eilertsen
Salgschef Steffen Nicolaisen, Als Motor, havde nok at se til med at vise den nye Opel Corsa. Foto: Jens Eilertsen
Opel Corsa skal nok blive en af årets mest solgte biler. Foto: Jens Eilertsen
Skoda Kamiq har rigtig premiere senere i januar. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce