Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg får en - måske to - nye butikker

Brinck Isenkram har blandt adnet butik i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Brinck Isenkram åbner i Perlegade 1. juni. Hvis butikken går godt, får Sønderborg endnu en butik - Krog Interiør.

Sønderborg: Der kommer en - måske endda to - nye butikker i Sønderborg. Det kan vi i dag afsløre.

Vi ved, at Brinck Isenkram åbner 1. juni i Galleri Sønderborgs lokaler i Perlegade. Egentlig var åbningsdagen sat til 1. maj, men Joachim Brinck, der sammen med hustruen Ann Krog ejer isenkrammerkæden, fortæller, at galleriets fraflytning er forsinket og at han ikke ønsker at skabe nogen ballade. Derfor er åbningen udskudt til 1. juni.

Brinck Isenkram kæden er kun seks år gammel - det første skridt blev taget, da parret overtog Hillerød Isenkram i 2015. På det tidspunkt havde Joachim Brinck, der er uddannet isenkræmmer, 25 års erfaring som ansat.

Annonce

Til halv pris

Den i dag 52-årige isenkræmmer mente, at det var tid at stå på egne ben, og udtænkte et koncept til Brinck Isenkram. Det går i al sin enkelthed ud på, at forretningerne køber store restpartier op, som så sælges til noget nær halv pris. Der er også tale om mærkevarer, siger Joachim Brinck.

- Jeg tog på loppemarkedet og så, hvordan jyder elsker at krejle og elsker gode tilbud, og så tænkte jeg, at vil ville åbne butikker i Jylland, siger Joachim Brinck, der har butikker i blandt andet Ribe, Tønder, Hirtshals og Skagen.

Isenkræmmeren er egentlig fra Horsens, men bor i dag på Sjælland.

Annonce

10 butikker

I dag er der 10 butikker og to store lagre i ægteparrets hurtigt voksende kæde. Ved siden af isenkrambutikkerne har kæden interiørbutikkerne Krog Interiør. De åbnes i de byer, hvor Brinck Isenkram får en god modtagelse - og det er Joachim Brinck ikke i tvivl om, at butikken får i Sønderborg. Derfor vil der senere blive åbnet en Krog Interiør.

Joachim Brinck fortæller, at han sammen med hustruen var i Sønderborg i sommeren 2020. Her gik han flere ture og var meget imponeret over de mange turister. Det var på en af disse ture, parret besluttede, at de ville åbne en butik i Sønderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce