Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg får ny 700 kvadratmeter butik med børnetøj

Børneloppen åbner i Sønderborg Øst. Foto: Jens Thaysen
Second hand kæden Børneloppen åbner i Sønderborg - sandsynligvis i den tidligere jem & fix bygning i Sønderborg Øst.

Sønderborg: Second hand børnetøjskæden Børneloppen har sat kurs mod Sønderborg, og det betyder, at der snart åbnes en afdeling i Sønderborg Øst. Indtil videre vil kæden ikke oplyse den præcise adresse, men da der bliver tale om en butik på omkring 700 kvadratmeter, kan det ikke være andre steder end i den tidligere jem & fix bygning.

Når der endnu ikke kan sættes en dato på åbningen, skyldes det, at Børneloppen ikke har fundet en franchisetager til butikken. Der ledes efter en person - helst med butikserfaring og viden om de sociale medier. Interesserede kan henvende sig til Børneloppen.

Annonce

Lejer væg

Konceptet i butikken er simpelt. Hos Børneloppen kan man sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole. Som sælger lejer man sig ind på en loppestand for mindst en uge ad gangen og prissætter selv sine varer.

Når varerne er sat på hylderne, overlader sælgeren resten til butikkens personale, som betjener kunder og sælger varerne. Sælgerne kan hele tiden følge med i salget online, og de får udbetalt fortjenesten direkte på Dankortet.

Annonce

Arrangementer

Børneloppen er også kendt for at holde forskellige arrangementer, når landet ikke er plaget af corona. Der har for eksempel været børnelegedage og mødreaftener.

Børneloppen har butikker i Valby, Slagelse, Randers, Odense, Aalborg, Holbæk og Vanløse. Sønderborg bliver altså ottende Børneloppen. Det er omkring fem år siden, den første Børneloppen åbnede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce