Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Gin vinder igen guld til World Gin Awards

Morten Høgh og Carsten Adamczyk står bag Sønderborg Distillery og netop fået priser i konkurrence i England. Arkivfoto: Timo Battefeld
Sønderborg Distillery lægger endnu en medalje til rækken af priser for deres gin. Denne gang med guld fra ginens moderland - England.

Sønderborg: Kun kort tid efter Sønderborg Distillery kunne hjemtage en guldmedalje i København ved Nordic Spirit Awards for deres økologiske Sønderborg Gin vinder det lokale destilleri nu igen medaljer.

Denne gang en guldmedalje ved World Gin Awards 2021 i England og kåret som den bedste fra Danmark. Ved samme lejlighed får destilleriets Genforeningsgin en sølvmedalje. Destilleriet er dermed oppe på hele 12 medaljer fordelt på tre håndlavede Premium gin over en to-årig periode.

- Vi er meget begejstret for, at Sønderborg Gin allerede efter frigivelsen i september sidste år har vundet den tredje guldmedalje, siger Carsten Adamczyk fra Sønderborg Distillery, som han har sammen med Morten Høgh.

Annonce

Flere års hårdt arbejde

Destilleriet i Sønderborg har fået en god start på året, og medaljerne er et resultat af flere års hårdt arbejde. World Gin Awards er en konkurrence i England og sidste år vandt Als Gin bronze, mens Dybbøl Gin vandt sølv. De to gin deltog denne gang ikke i konkurrencen.


Vi er meget begejstret for, at Sønderborg Gin allerede efter frigivelsen i september sidste år har vundet den tredje guldmedalje.

Carsten Adamczyk, Sønderborg Distillery


Sønderborg Distillery har desuden destilleret økologisk premium gin siden 2018 centralt i Sønderborg og har i dag fire egne gin, som sælges både lokalt og internationalt.

Trilogien med Als, Dybbøl og Sønderborg er de faste produkter, mens Genforeningsgin vil blive udfaset efter fejring af Genforeningen dette år. Dertil kommer en voksende efterspørgsel og destillering af private label.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce