Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg har fået en ny bilforhandler

Allan Frost Petersen er chef i den nye Thomsen Auto afdeling i Sønderborg. Foto: Jens Eilertsen
Thomsen Auto er rykket ind i de lokaler, som tidligere husede Beka på Ellegårdvej, og det er en kendt bilmand, som har sat sig i chefstolen.
Annonce

Sønderborg: En hurtigt voksende bilkoncern, Thomsen Auto, der udelukkende sælger brugte biler, er rykket ind i Sønderborg. Det er sket på få dage - det var rent plug and play, siger den nye afdelingschef, Allan Frost Petersen - for Thomsen Auto har købt den tidligere Beka-bygning på Ellegårdvej. Da der tidligere har været bilforhandling i lokalerne, var der ikke brug for at ændre rammerne.Jeg har en forkærlighed for VW og Audi, og det vil man nok kunne se herude.

Allan Frost Petersen


Det første skridt til Thomsen Auto blev taget for omkring 15 år siden, da indehaveren Henrik Thomsen sådan i det små begyndte at sælge biler ved siden at sit andet erhverv. Det var han rigtigt god til, og siden er der åbnet afdelinger i Lundsbjerg, Tinglev, Rinkenæs og Vojens. Den seneste afdeling har slået dørene op i Sønderborg.

Annonce

275 biler

Thomsen Auto har i dag omkring 275 brugte biler til salg. Alle mærker er under tag, og priserne begynder ved 50.000 kroner. Der er også dyre mærker til flere hundrede tusinde kroner under tag.

Det er fortrinsvis Henrik Thomsen, som køber ind, men Allan Frost Petersen siger, at han også handler.

- Jeg har en forkærlighed for VW og Audi, og det vil man nok kunne se herude, men vi tager alle mærker or prisklasser ind, siger Allan Frost Petersen.

- Også varebiler?

- Det vil vi nok ikke gøre det så meget i.

I afdelingen i Sønderborg kan man både sælge, købe og bytte bil.

Thomsen Auto har eget værksted i Gråsten, men bilerne i Sønderborg sendes ud til lokale forhandlere for at blive gjort klar til køberne. Allan Frost Petersen siger, at der naturligvis er 24 måneders reklamationsret og at det er muligt at tilkøbe ekstra garanti.

Annonce

Nej tak til nye biler

De senere år har stadig flere nybilforhandlere droppet eller stærkt indskrænket salget af brugte biler, og det er årsagen til, at der er et marked for forhandlere som Thomsen Auto.

- I føler jer ikke fristet til at bliver nybilforhandler?

- Ved du hvad,  det er meget mere afslappende at handle med brugte biler. Du har ikke en importør, som bestemmer hvilke stole, du skal sidde i, hvordan din udstilling skal se ud, og hvilket tøj, du skal gå i, siger Allan Frost Petersen, der glæder sig til at se gamle og nye kunder i den tidligere Beka-bygning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce