Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Kommune har købt bygning til 1,1 millioner

Sønderborg Kommune har købt ejendommen Storegade 47 i Nordborg. Bygningen koster 1,1 millioner kroner og i første omgang skal bygningen lejes ud. PR-foto
Ejendommen Storegade 47 i Nordborg er blevet købt af Sønderborg Kommune. Formålet med købet er på sigt at give plads til mere byudvikling i Nordborg.
Annonce

Nordborg: For at sikre den fortsatte udvikling af Nordborg midtby har Sønderborg Kommune besluttet at købe ejendommen Storegade 47 i Nordborg. Og det er en langsigtet investering.

- Der sker rigtig meget i Nordborg og på Nordals nu og i de kommende år blandt andet hos Udviklingsforum Nordals og Nordborg Slots Efterskole. Der er forskellige planer og ideer til, hvad der kan ske med ejendommen og pladsen, den ligger på, og når der er en samlet plan for området, så kan vi se, hvad der skal ske med ejendommen. Nu har vi i hvert fald sikret os den, siger Sønderborg Kommunes borgmester, Erik Lauritzen (S) i en pressemeddelelse.

Købet giver Sønderborg Kommune mulighed for at rive ejendommen ned, hvis det på sigt viser sig, at det vil give god mening for at lave en mere attraktiv bymidte.

- Det er vigtigt for byrådet at sikre sig, at vores planer for en levende by kan virkeliggøres, så der kommer bedre sammenhæng i Nordborg centrum. Det er med til at understøtte Byrådets vision om bæredygtige byer, lokalsamfund og fællesskaber, fordi vi udvikler på Nordals, siger borgmesteren.

Købsprisen for ejendommen er i alt 1,135 mio. kr., og i første omgang lejer kommunen Storegade 47 ud.


Der er forskellige planer og ideer til, hvad der kan ske med ejendommen og pladsen, den ligger på, og når der er en samlet plan for området, så kan vi se, hvad der skal ske med ejendommen.

Erik Lauritzen, borgmester i Sønderborg Kommune (S)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce