Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg-restaurant fører afstemning om Danmarks bedste burger

Sommeren 2017 slog Simon Stefanski sammen med nu eks-kæresten Isabella Thordsen op for Lazy Dog. I forgrunden storebroderen Kascper Stefanski. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Kort tid før slutfløjt er Lazy Dog på Perlegade knebent i spidsen for finalefeltet i konkurrencen "Danmarks Bedste Burger".
Annonce

Sønderborg: Humøret er ekstra højt i øjeblikket hos Lazy Dog. Restauranten er nemlig blandt de ti finalister, der dyster om have Danmarks bedste burger på menukortet.

- Det føles rigtig godt. Det viser, at folk kan lide, det vi laver, siger indehaver Simon Stefanski, der driver restauranten sammen med sin storebror Kascper Stefanski.

Der er gæsterne, som bestemmer, hvem der skal vinde konkurrencen ved at stemme over telefonen. Finaleafstemningen begyndte onsdag og slutter den 18. september klokken 12. I øjeblikket ligger Lazy Dog faktisk nummer et tæt forfulgt af Spisehuset Pagoden i Ølgod.

- Sidste uge var der så mange nye mennesker forbi for at spise. Det er god reklame i hele Danmark for os, lyder det fra Simon Stefanski.

Sønderborg-restauranten var tidligere på måneden oppe imod 33 andre nominerede i konkurrencen om at vinde titlen som Sydjyllands Bedste Burger. Her blev Lazy Dog nummer to efter Haderslev Golfrestaurant, som dermed kom direkte til finalen i konkurrencen, som opdagdanmark.dk står bag.

Ud over de fem regionale vindere kom de fem spisesteder med flest stemmer på landsplan dog også videre til finalen, og her havde Lazy Dog fået nok stemmer til at være blandt de udvalgte.

Jeg håber, vi vinder. Det vil være fantastisk for vores lille sted og Sønderborg by

Simon Stefanski, indehaver af Lazy Dog

Annonce

Urbant og afslappet

Sommeren 2017 slog Simon Stefanski sammen med nu eks-kæresten Isabella Thordsen op for Lazy Dog – opkaldt efter deres hund Pumpkin.

Cocktails, øl, burgere, pommes friter, milkshakes, salater og meget mere, der kan nydes i et afslappet og urbant miljø med for eksempel jazz eller 60'er disco i baggrunden.

Parret mødte hinanden i 2015 i London, hvor de begge boede på det tidspunkt. Hun som stylist og han som kok. I 2016 bosatte de sig i Sønderborg for at prøve noget nyt og anderledes end storbylivet.

Restauranten ligger i Sønderborgs anden ældste bygning opført i 1642. Så det var noget af en mundfuld at få den fredede bygning klar til at rumme både industrikøkken og spisepladser på de omkring 70 kvadratmeter og indrette en baggård.

Du kan hjælpe Lazy Dog til at blive kåret som stedet bag Danmarks bedste burger. Det eneste man skal gøre er at sende en besked til nummeret 92452404 med teksten BGR 164. Det koster almindelig takst.

- Jeg håber, vi vinder. Det vil være fantastisk for vores lille sted og Sønderborg by, siger Simon Stefanski.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce