Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg: Så er det igen tid til at hædre de frivillige i foreningslivet

Sønderborgs borgere og foreninger skal til tasterne - der kan nemlig igen indstilles frivillige kandidater i foreningslivet før kommunens årlige fritidsfest 27. marts.
Annonce

Sønderborg: Der er fritidstilbud i alle afskygninger og til alle mennesketyper i alle kroge af Sønderborg Kommune.

Det er kun muligt på grund af den indsats som flere hundrede ledere, instruktører, trænere og ildsjæle gør uden at få løn for det.

Sønderborg Kommune takker for indsats med det årlige "Folkeoplysningsudvalgets hædringsarrangement" - i folkemunde Fritidsfesten.

Der uddeles fem priser for henholdsvis årets ildsjæl, årets forening, årets nye initiativ, årets træner/leder/instruktør/underviser, årets forening og årets talent.

Mens alle og enhver kan foreslå kandidater til de første fire kategorier, er det kun foreninger, der kan indstille kandidater til årets talent.

Annonce

Kontant skulderklap

Med hver pris følger en pengepræmie på 5.000 kroner, som lokale firmaer har sponsoreret.

- Det er en vigtig del af vores allesammens, det vil sige hele samfundets, hverdag, de frivillige kræfter i foreningslivet står for. Uden de frivillige, ingen foreninger. Vi kan slet ikke takke disse ildsjæle nok. De fortjener al den ros, de overhovedet kan få - uanset om det er et vundet mesterskab, om man er den uundværlige blæksprutte uden hvem, alt ville falde sammen - eller dem, der igangsætter nye initiativer, der får os op af sofaen, siger formanden for folkeoplysningsudvalget, Peter Landergren.

Annonce

Sådan gør man

Hver indstilling skal have mindst to stillere og skal skrives som en motiveret tekst.

Det vil sige, at man på nogle linjer uddyber, hvorfor lige netop den givne kandidat skal vinde.

En jury udvælger herefter tre nominerede i hver kategori, der alle kommer op på scenen. Sidste frist for aflevering af indstillinger er 2. februar på www.sonderborgkommune.dk/borger/fritidsfesten.

Fritidsfesten foregår i Humlehøjhallen 27. marts, hvor 500-600 deltagere nyder aftenen med musik, spisning og underholdning.

Interesserede kan læse mere om indstillingen til priser samt Fritidsfesten på www.sonderborgkommune.dk/borger/fritidsfesten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce