Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Sommer Revy er klar i 2021

Næste års revyhold er klar til at spise. Fra venstre ses Carsten Svendsen, Jeff Schjerlund, Jesper Lundgaard, kapelmester Thomas Pakula, Jeanne Boel og Lone Rødbroe. Foto: Katrine Lund Walsted
Sønderborgs sommerrevy overlevede coronakrisen og er klar til at få folk til at grine på Hotel Sønderborg Strand i 2021.
Annonce

Sønderborg: Revyen i Sønderborg skulle have rullet aften efter aften i disse sommerdage, men coronapandemien stoppede lystighederne i Sønderborg.

Men i 2021 er revydirektørerne Jeanne Boel og Klaus Kristensen klar med et nyt hold. Regeringens sommerpakke med tilbud om 50 procent rabat på revybilletter har ikke fået revyparret til at stable en revy på benene denne sommer.

- Det er jo som at tilbyde gratis pluk-selv-jordbær i februar. Det tager seks ugers prøvetid, inden en revy kan spille. Vi har ikke et varelager, vi kan åbne. For der er ikke noget på varelageret. Så det har vi ikke kunnet bruge til noget, siger Jeanne Boel.

Hun fokuserer på Sønderborg Sommer Revy 2021, og mandag kunne hun præsentere revyholdet for næste år. Det består af hende selv, Lone Rødbroe, Jesper Lundgaard, Carsten Svendsen og Jeff Schjerlund.

- Jeg har brugt coronapausen på at tænke på, hvad jeg vil med Sønderborg Sommer Revy. Der er ikke et facit endnu, men det er en process, siger Jeanne Boel.

Annonce

Forlorne tænder

Sanger Jesper Lundgaard ser frem til at være en del af Sønderborgs revy efter fem år væk fra revyscenen.

- Jeg vægter sangen højt, men jeg elsker at være sjov. Jeg elsker at tage et par forlorne tænder i munden og snakke med en skør stemme. Jeg kan bringe noget folkeligt til holdet, siger Jesper Lundgaard.

Carsten Svendsen har spillet revy flere steder og skulle have været en del af Cirkusrevyen i år. Han er glad for at komme til Sønderborg næste år.

- Sønderborgs revy en jo en af de store. Det er en landsdel, som jeg har hørt meget om, da min far har skrevet bøger om de slesvigske krige. Men jeg har ikke været her meget. Derfor ser jeg frem til at være en del af revyholdet i Sønderborg, siger Carsten Frandsen.

Han er også en del af det revyhold, som laver revy på DR hver fredag i juli i programmet "Revy på afstand". Det sendes første gang den 3. juli.

Annonce

Ny i revy

Jeff Schjerlund har en gang tidligere lavet Menstrup Revyen. Hans erfaring kommer fra musical.

- Jeg ringede til Jeanne Boel og spurgte, om hun ville komme og se mig i Menstrup Revyen. Det gjorde hun, og hun spurgte, om jeg ville være med på holdet i Sønderborg. Jeg er helt ny indenfor revy, så jeg er vildt glad for at være en del af de allerstørste revyer, siger Jeff Schjerlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce