Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Sommer Revy går på scenen med juleshow

Jeanne Boel og resten af Sønderborg Sommer Revy går i slutningen af november på scenen med et juleshow, som også vil indeholde pakkeleg. Arkivfoto: Timo Battefeld
Det har været et stille år for Sønderborg Sommer Revy, men de skrå brædder bliver stadig brugt, når revyen inviterer til juleshow d. 22. november.

Sønderborg:  Et juleshow med masser af sang, sjov, sketches og publikums-pakkeleg. Det er de planer, som Sønderborg Sommer Revy har planer om at sætte i gang den 22. november.

Samtlige skuespiller fra sommerens, ikke opførte, revy og alle skuespillerne fra næste års revy, stiller op og underholder gratis, for at støtte Sønderborgs 38 år gamle revytradition. Det samme gør alle musikere og det tekniske personale.

Samtidig har flere af Sønderborgs forretninger og handelsdrivende sponsoreret flotte julegaver til publikum, for på den måde at støtte Sønderborgs revy.

Annonce

Hotel Sønderborg Strand har til arrangementet sammensat en lækker juleinspireret menu til lejligheden, som man kan nyde fra kl. 18, og de har plads til mange grupper af 10, skriver Sønderborg Sommer Revy i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra forestillingen går til at dække lidt af det økonomiske tab Sønderborg Sommer Revy, til trods for diverse hjælpepakker, står med. Det er ingen hemmelighed, at det for Sønderborg Sommer Revy Show har det været en meget dyr sommer. Det er uomtvisteligt, at vi kommer ud med et større underskud, selvom vi får delvis hjælp af diverse hjælpepakker. Derfor har Linak været så generøse at støtte arrangementet, så vi kan få dækket en del af udgifterne.

Da vi på grund af corona kun må være 297 gæster i salen, forventer revyen rift om billetterne, men revyen vil selvfølgelig overholde alle restriktioner.


Samtlige skuespiller fra sommerens, ikke opførte, revy og alle skuespillerne fra næste års revy, stiller op og underholder gratis, for at støtte Sønderborgs 38 år gamle revytradition.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce