Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Sommer Revy har gennemført generationsskifte

Klaus Kristensen, Jeanne Boel har nu overtaget de sidste ejerandale i Sønderborg Sommer Revy fra Johnna og Leif Maibom. Privatfoto
Jeanne Boel og Klaus Kristensen er nu eneejere af Sønderborg Sommer Revy. Siden sæsonen sluttede i 2017 har de gradvist overtaget ejerskabet.
Annonce

Sønderborg: Ejerskiftet i Sønderborg Sommer Revy er nu fuldbragt, da Leif og Johnna Maibom har solgt de sidste ejerandele i revyen til Jeanne Boel og Klaus Kristensen. Overdragelsen bliver dog ikke fejret i år, oplyser de fire i en pressemeddelelse.

-Revyens økonomi er i år ikke til fest. Vi ved kun, at coronakrisen vil resultere i et underskud, men vi aner stadig intet om, hvor stort det bliver. Og da myndighederne jo ikke ligefrem opfordrer til store fester, har vi valgt at udsætte festen til næste sommer, hvor vi vil tage en festlig og revymæssig afsked med Johnna og Leif, siger Jeanne Boel.

Indtil da, siger Johnna og Leif Maibom tusinde tak til det trofaste stampublikum, til skuespillere, sponsorer, musikere, teknikere, instruktører, koreografer, kostumiers og ikke mindst til Hotel Sønderbogs Strands ledelse og personale.

- Vi har virkelig været privilegerede, udtaler Leif.

- Det lokale publikum var med os fra starten og er kun vokset og vokset, ligesom vi aldrig har mødt andet end velvillighed og hjælp fra byens erhvervsliv. Vi håber, at alle vil lade deres støtte og opbakning gå videre til Jeanne og Klaus, så Sønderborg også fremover kan være hjemsted for en af landets største revyer, fortsætter den nu forhenværende revykonge.

Annonce

38 år på bagen

Revyen, der begyndte i det små i 1982, er gennem årene vokset til en landets største, der hvert år tiltrækker mange tusinde gæster til Sønderborg, ligesom den gennem årene har modtaget mange priser ved Revyernes Revy.


Vi håber at Sønderborgs trofaste publikum og erhvervsliv fortsat vil støtte revyen. Samtidig takker vi Johnna og Leif for et givende og gnidningsfrit overtagelsesforløb.

Jeanne Boel, ejer Sønderborg Sommer Revy


Nu kører Jeanne Boel og Klaus Kristensen revyen videre, og på trods af den kaotiske situation i år pga. coronaen, har de ikke mistet humøret, men agter at kæmpe videre for at bringe revyen sikkert igennem krisen.

- Vi håber at Sønderborgs trofaste publikum og erhvervsliv fortsat vil støtte revyen. Samtidig takker vi Johnna og Leif for et givende og gnidningsfrit overtagelsesforløb. De har givet plads, lært os meget og udvist stor forståelse. Det er store sko der skal fyldes ud, og det er jo utroligt, når man tænker på Leifs højde, ler Jeanne Boel.

Johnna og Leif kan nu se frem til en aktiv pensionisttilværelse. For Johnna vedkommende bliver det nok mest med fokus på familie og venner samt strik til forsvarsløse børnebørn. Leif udtaler, at han nu vil kaste sig over de skuespil- og forfatteropgaver, som han finder interessante, så det bliver helt sikkert ikke det sidste, vi hører fra ham, for som han siger:

- Jeg har da Thorleifs blå sandaler endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Endnu en stor smittestigning i Esbjerg og Aabenraa: Fem andre kommuner holder status quo

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce