Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg tæller ned til Tour de France med 100-dages program

Det er 3. etape i Tour de France, som har mål i Sønderborg søndag den 3. juli 2022. Arkivfoto: Timo Battefeld
Sønderborg Kommune inviterer alle til at arrangere aktiviteter i det 100-dages program, som skal tælle ned til, at Tour de France rammer Sønderborg søndag den 3. juli 2022.

Sønderborg: 23. marts 2022 er der 100 dage til, at verdens største cykelløb, Tour de France, kommer til Sønderborg. Det ønsker Sønderborg Kommune at markere med et 100-dages program fyldt med aktiviteter.

Kommunen inviterer derfor alle til at gøre touren til deres egen. Interesserede kan byde ind med aktiviteter og begivenheder til 100-dages programmet. Til det formål åbner kommunen Vores Tour Pulje, hvor arrangører fra 1. april til 17. august 2021 kan søge om støtte til arrangementer.

Sønderborg Kommune arbejder med Tour De France under temaet Verdens Grønneste Målby. 100-dages programmet skal sætte fokus på oplevelser, kultur og idræt, cykling samt fransk kultur, sønderjysk kultur, madkultur og bæredygtighed.

Annonce

Deltag i workshops

Alle interesserede inviteres til to workshops, hvor kommunen går i dybden med kriterierne for at blive en del af 100-dages programmet og modtage støtte fra Vores Tour Pulje. De to workshops har til formål at give inspiration til deltagernes egne arrangementer ud fra temaerne. Ligeledes kan arrangørerne få hjælp til at konkretisere deres ideer, så de er klar til at ansøge om midler fra Vores Tour Pulje.

De to workshop foregår henholdsvis 8. april og 17. juni i Multikulturhuset på Nørre Havnegade 15 i Sønderborg.

Arrangementet kræver tilmelding via www.sonderborg.dk/tour. Hvis forsamlingsbuddet fortsat er i kraft, vil workshopsene blive gennemført online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce