Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Teaterforening henter stor danseforestilling til byen

Annonce

Sønderborg: Det er efterhånden lykkes Sønderborg Teaterforening at interessere et stort lokalt publikum for moderne dans, og de vil kunne glæde sig til fredag den 7. februar kl. 19.30, hvor Dansk Danseteater kommer til byen med den moderne danseforestilling "Nattergalen". Det er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks mest prisbelønnede moderne koreografer, Tim Rushton og Allesandro Sousa Pereira.

"Nattergalen" er en dobbeltforestilling sammensat af A.S.Pereira og Sebastian Kloborg til nykomponerede toner skabt af duoen Den Sorte Skole. Sebastian Kloborgs værk tager udgangspunkt i temaer og motiver fra både Oscar Wildes "Nattergalen og Rosen" og H.C. Andersens "Nattergalen". Historien er stadig relevant i dag med sit universelle tema om det levendes sejr over det kunstige.

Forestillingens anden del er skabt af A.S.Pereira, der også genfortolker Oscar Wildes "Nattergalen og Rosen". Med sin eksplosive stil har han tilført Wildes nærmest mytiske stemning et abstrakt vidnesbyrd på, at det at ofre sit liv til noget, du inderligt tror på, kan være dybt tragisk og bevægende og samtidig en meget smuk gerning.

Forestillingen introduceres fra kl. 18.30

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Endnu en stor smittestigning i Esbjerg og Aabenraa: Fem andre kommuner holder status quo

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce