Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Vin markerer Genforeningen igen

Christian Svane Christiansen fra Ringriderkomitéen og Erik Lauritzen, borgmester afslørede årets etiekt. Foto: Kim Holm
Annonce

Sønderborg: En af julens mange traditioner er afsløringen af årets Sønderborg Vin. Den tradition blev naturligvis også holdt i hævd i år på trods af coronasituationen.

Lørdag formiddag var en lille forsamling på 10 personer mødt op i Rådhushallen til højtideligheden, der denne gang blev sendt live på facebook. Normalt er hallen fyldt til bristepunktet, men det kunne ikke lade sig gøre i år. Men der vil være mulighed for at komme forbi hos Wohlenberg Vinhandel hele den kommende uge, hvor der kan smages på årets vin, der er en Carbernet Sauvignon-Syrah 2019 fra Sydfrankrig.

Vinen er blevet valgt gennem flere prøvesmagninger og er fremstillet i 3500 eksemplarer med mulighed for yderligere, hvis den bliver udsolgt. Det gjorde den foregående vin. For hver solgte flaske går der et beløb til Ringriderforeningen, der står bag Sønderborg Vinen i samarbejde med Wohlenberg Vinhandel.

Annonce

Anderledes oplevelse

- Det er en anderledes oplevelse, at skulle holde præsentationen, når der ikke er flere mennesker. Men vi håber da, at alt kan blive som det var før til næste år. Etiketten er heller ikke helt ny, men har samme motiv med elementer der illustrerer Sønderborg og Genforeningen tilsat en coronavirus der smadres. Der er også andre farver på - men det er stadig Jeppe Nedergaard fra Grafisk Arbejde i Guderup, der står bag, siger jacob Moos fra Wolenberg Vinhandel.

-Vi havde håbet, at der skulle en cykel på for at illustrere Tour de France, men i stedet er det Genforeningen, der igen lægger bag motivet, da den også markeres i 2021, siger Christian Svane Christiansen fra Ringriderkomitéen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce