Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderborgs revyhold har erfarne og unge kræfter

Revyholdet 2021 er: Carsten Svendsen og Jeanne Boel, stående. Siddende fra venstre Lone Rødbroe, Jeff Schjerlund, kapelchef Thomas Pakula og Jesper Lundgaard. Foto: Katrine Lund Walsted
Sønderborg Sommer Revy 2021 har blandt andet Lone Rødbroe og Jesper Lundgaard med på scenen.
Annonce

Sønderborg: Det er første gang skuespillerne bag Sønderborg Sommer Revy 2021 mødes. Revydirektør Jeanne Boel har sat næste års hold, og mandag skulle de mødes første gang for at få taget fotos og for at møde pressen.

Humøret er højt, for næste års hold, ligner et godt match. På scenen får Jeanne Boel selskab af Lone Rødbroe, som har stået på scenen mange gange i Sønderborg. Dertil kommer tre nye 'drenge' i klassen. Det er sanger og skuespiller Jesper Lundgaard, revyskuespiller Carsten Svendsen samt revy-nybegynderen Jeff Schjerlund.

Efter fire timers foto, er holdet klar til at møde pressen.

- Jeg er så glad, for vi har grinet og grinet. Holdet passer godt sammen med os to 'gamle' og tre nye. Vi kommer til at supplere hinanden godt. De er alle forskellige, men der er mange stærke sangere med på holdet næste år, siger Jeanne Boel.

Annonce

Uden Leif Maibom

Dette års sommerrevy i Sønderborg blev aflyst på grund af corona, og det skulle have været sidste gang, revyparret Leif og Johnna Maibom skulle have været med bag scenen. I 2021 er Maibom helt ude af direktionen, og Jeanne Boel og hendes mand, Klaus Kristensen står med revyen selv.

- Det er enormt spændende og angstprovokerende. Men jeg og Klaus har utroligt mange års erfaring med revy og teater, siger Jeanne Boel.

Annonce

Erfaren sanger

Jesper Lundgaard har også mange års erfaring på landets scener.

Har var blandt andet gennem 15 år en del af den populære friluftskoncert En Søndag på Als, som trak tusinder til Augustenborg. I seks år, indtil 2015, var han en del af revyen Rottefælden i Svendborg.

- Siden Rottefælden har jeg vist, at jeg skulle lave revy igen. Sønderborg Sommer Revy er både nyt og traditionsrigt. Jeg kan godt lide konceptet med en hyggelig revyaften med god mad og venner. Jeg tror sommeren 2021 bliver en sommer, hvor vi får brug for at grine. Jeg kan i den henseende levere varm, dansk humor, siger Jesper Lundgaard.

Annonce

Mr. Showman

Den yngste på holdet er Jeff Schjerlund, som indtil i år næsten udelukkende har beskæftiget sig med musical. Senere på året er han med i musicalen "Dirty Dancing", men i sommeren 2021 er han med i Sønderborgs sommerrevy.

- Jeg er en rigtig showman, der vil tage showets genrer med ind i revyen. Men jeg har stor respekt for den originale revy og glæder mig til at lære af de erfarne, siger Jeff Schjerlund.

Humøret var højt, da revyholdet blev præsenteret på Hotel Sønderborg Strand, hvor revyen bliver spillet i 2021. Foto: Katrine Lund Walsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce