Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderjyllands Revision bliver landsdelens største

Tidligere var de konkurrenter. Nu er de kolleger. Fra venstre Flemming Callesen, Flemming Smidt Jensen og Niels Christian Schjøth. Foto: Kasper Roed, Fotografen
Efter overtagelsen af PwC Sønderborg er Sønderjyllands Revision med tre afdelinger i landsdelen nu Sønderjyllands største på sit område.
Annonce

Sønderborg: Målet om at kunne tiltrække mere kvalificeret arbejdskraft er blandt de centrale årsager til Sønderjyllands Revisions beslutning om at overtage både kunder og medarbejdere i PricewaterhouseCoopers afdeling i Sønderborg og lade dem blive en del af revisionsfirmaets afdeling i Sønderborg.

Overtagelsen betyder, at Sønderjyllands Revision, der har afdelinger i Padborg, Aabenraa og Sønderborg, med ét slag er blevet Sønderjyllands største revisionsfirma med hovedkontor i landsdelen, og i dag har firmaet godt 70 medarbejdere, heraf 23 i Sønderborg.

December er blevet anvendt til at fusionere de to firmaer, så man nu er klar på firmaadressen i Jyllandsgade.

Annonce

Lokale kunder

Det vil fortsat være statsautoriseret revisor Flemming Callesen, der betjener sine hidtidige PwC-kunder, mens de statsautoriserede revisorer Flemming Smidt Jensen og Niels Christian Schjøth rådgiver de øvrige kunder som hidtil.

- Vi er i samme branche, og vi kendte naturligvis Flemming Callesen fra tidligere. Gennem en række møder i efteråret har vi lært hinanden endnu bedre at kende. Vi har samme tilgang til tingene og ønsker at være tæt på kunderne for at kunne give den rigtige rådgivning. Derfor var beslutningen ikke vanskelig. Det har været en meget positiv proces, siger Flemming Smidt Jensen.

- For mig var det vigtigt, at vores hidtidige kunder fortsat kunne blive betjent lokalt, og jeg har en klar forventning om, at det nu bliver lettere at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Størrelsen på et revisionsfirma er af stor betydning, da det sender et signal om, at man som medarbejder kan få mange forskelligartede opgaver, siger Flemming Callesen.

Revisionsselskabet indgår sammen med 25 andre lokalforankrede revisionsfirmaer i RevisorGruppen Danmark, der samlet set er landets tredjestørste revisionsselskab kun overgået af et par globale selskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce