Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller fem nytårskoncerter på en uge

Sønderjyllands Symfoniorkester skyder 2021 ind med hele fem koncerter på en uge. Foto: Timo Battefeld
Det sønderjyske symfoniorkester giver koncerter i Sønderborg, Tønder, Vejle og Kolding i den første uge af januar.
Annonce

Sønderjylland: Sønderjyllands Symfoniorkester tager hul på 2021 med en række af de festlige og traditionsbundne nytårskoncerter i Sønderjylland, hvor orkestret denne gang markerer årsskiftet i samarbejde med sangerne Julie Steincke og Frederik Rolin samt dirigent David Riddell.

Musikken til årets nytårskoncerter spænder fra de klassiske orkesterværker til populære sange og festlig orkestermusik. På scenen bliver musikken kombineret med humørfyldt sang af Julie Steincke og Frederik Rolin.

Sanger og skuespiller Julie Steincke har slået sit navn fast med optrædener i musicals som "Aladdin", "The Phantom of The Opera" og "Billy Elliot".

Barytonen Frederik Rolin er blevet et kendt navn som klassisk sanger. Dirigenten David Riddell er efterhånden en tilbagevendende bestanddel af Sønderjyllands Symfoniorkesters nytårskoncerter og er en populær gæstedirigent på podiet.

Den skotske dirigent er i dag bosiddende i Danmark, hvor han er kunstnerisk leder og chefdirigent for Randers Kammerorkester samt kunstnerisk leder af Aarhus Sommeropera. Ved siden af dirigerer han ofte orkestre i både Danmark og udlandet, og i snart mange sæsoner har han stået flere gange foran Sønderjyllands Symfoniorkester.

Annonce

Travl nytårsuge

Der bliver spillet hele fem nytårskoncerter i den første uge af det nye år, og turen går fra Sønderborg til Kolding, Vejle og Tønder. Grundet corona-situationen bliver koncerten onsdag den 6. januar i Koncertsalen Alsion delt op i to koncerter, for at den nødvendige afstand i publikum kan overholdes. Da mange har sikret sig billetter før corona-restriktionerne, er det ikke muligt at få plads til alle publikummer med kun én koncert. Derfor spiller orkestret to koncerter: En formiddagskoncert kl. 11.00 og en aftenkoncert kl. 20.00, som begge er udsolgt.

De øvrige koncerter er torsdag den 7. januar kl. 20.00 i Kolding Teater, fredag den 8. januar kl. 19.30 i Vejle Musikteater (Få billetter) og lørdag den 9. januar kl. 16.00 i Tønderhal 2.

Koncerterne i Sønderborg

Har man billetter til nytårskoncerten den 6. januar i Koncertsalen Alsion, beder orkestret om, at dem, der kan deltage i formiddagskoncerten, kontakter orkestrets administration for flytning af billet enten via e-mail: info@sdjsymfoni.dk eller på tlf. 7930 1150.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce