Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sønderjysk industrigigant skruer op for samarbejdet med tysk håndboldklub

Håndbold herre: TTH Holstebro mod SG Flensburg-Handewitt. Onsdag aften tog TTH Holstebro imod gæsterne SG Flensburg-Handewitt i en jubilæumskamp. Her ses Aaron Mensing, SG Flensburg-Handewitt (33) i nærkamp med Jonas Gade, TTH Holstebro (21). Foto: Morten Stricker
Nordalsiske Danfoss forlænger sponsorat med SG Flensburg-Handewitt med yderligere seks år og bliver samtidig hovedsponsor.

Flensborg/Nordborg: Den danske virksomhed og de tyske vicemestre i håndbold forlænger partnerskabet, som oprindeligt skulle løbe indtil 2023 med yderligere seks år til og med 2028.

Danfoss styrker samtidig sit sponsorat med klubben og bliver hovedsponsor i SG Flensburg-Handewitt (SG). Danfoss har støttet håndboldklubben siden sæsonen 2018/2019.

- Vi er utrolig stolte af, at Danfoss er så tydeligt og konsekvent engageret i SG. Udvidelsen og omfanget af dette partnerskab er alt andet end selvindlysende for SG – det er en milepæl for os. Jeg er meget taknemmelig overfor Kim Fausing og Jürgen Fischer samt familien Clausen og hele Danfoss. Jeg ser dette som en styrkelse af vores partnerskabsstruktur for SG, og som inspiration for andre virksomheder til at samarbejde med os på kreative måder. Danfoss' idé, vision og strategi passer perfekt til SG – selvom vi opererer inden for forskellige arbejdsområder. Vi ser frem til flere gode år sammen og forhåbentlig yderligere succeser for regionen på begge sider af grænsen, siger SG's administrerende direktør Dierk Schmäschke.

Annonce

Største virksomhed i grænselandet

Danfoss beskæftiger næsten 40.000 mennesker på verdensplan og har hovedkontor i Nordborg. Tyskland er Danfoss tredje største marked og en af koncernens fabrikker ligger i Flensborg.

- Danfoss er en global virksomhed, men vi ønsker at gøre en positiv indflydelse og en forskel i de lokalsamfund, hvor vi opererer. Dette sponsorat understreger vores engagement i grænseregionen. Som virksomhed stræber vi altid efter at være førende inden for vores felt. Derfor finder vi det naturligt at forlænge et sponsorat som det her med en klub, der også gerne vil være den bedste. Selvom det er to forskellige verdener, kan vi lære meget af hinanden, og jeg ser frem til de næste seks år som hovedsponsorer, siger Jürgen Fischer, koncerndirektør i Danfoss Climate Solutions.

Danfoss arbejder med løsninger til den grønne omstilling, der sikrer energieffektivitet og elektrificering inden for f.eks. byer og transport.

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Fællessang med FOF og Sangcentret

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kom med en god idé til navn og vind 2500 kroner

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Fika fik fantastisk modtagelse

Ugeavisen Sønderborg

En jubilæumsgave venter på dronningen: Kommunen planlægger en overraskelse under sommeropholdet

Ugeavisen Sønderborg

Tiden som børnehave er slut: Nu vil boligforening rive ned og bygge rækkehuse

Ugeavisen Sønderborg

Åbner kæmpe møbel- og havemøbelcenter i Spang

Ugeavisen Sønderborg

Mindeord: Anna Marie kunne se det sjove ved næsten enhver situation

Ugeavisen Sønderborg

Trekantsdram åbner sæsonen på Sønderborg Teater

Ugeavisen Sønderborg

Er du enlig mand - så har Outdoor I Centrum et godt tilbud

Ugeavisen Sønderborg

Smitterekord - også i Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Har du lyst til at prøve at være en anden: Så kan SLURK hjælpe

Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg Garden trutter af optimisme

Ugeavisen Sønderborg

Der er mange kloge hoveder på Statsskolen

Ugeavisen Sønderborg

Universe udvider populær attraktion: Går en etage højere op

Annonce