Annonce
Ugeavisen Sønderborg

SDU og Venturewærft inviterer til iværksættermøde på Audimax i Flensborg

Annonce

Flensborg: Torsdag den 21. november inviterer SDU kommende eller nuværende iværksætter til "con Venture - nordic Startup convention", som afholdes på Audimax i Flensborg. Og der vil være gratis transport frem og tilbage fra Sønderborg.

En undersøgelse udarbejdet for Rockwool Fonden i 2009 konkluderede, at de mest succesfulde iværksættere havde hyppigere kontakt og søgte mere støtte i deres netværk end de mindre succesfulde. Derudover hentede de succesfulde i højere grad inspiration fra erfarne iværksættere.

Derfor er der også god grund til at slå et smut forbi Audimax i Flensborg 21. november, når det fortsat voksende, dansk/tyske iværksætternetværk, ’VentureWærft’, byder på endnu en omgang ’ConVenture - Nordic Startup Convention’.

Dagen byder på taler, pitches og iværksætterhistorier fra folk, som har formået at gå fra idé til produkt og virksomheder. Man kan bl.a. høre om, hvordan Janus Beck Wilke fra Blue Monkeys in Space/BodyMod fra ydmyge omgivelser i lille Augustenborg har skabt en global succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce