Annonce
Ugeavisen Sønderborg

SF har holdet klar til kommunalvalget

Jørgen Jørgensen, SF. Arkivfoto: Henrik Rath
Jørgen Jørgensen bliver partiets spidskandidat til det kommende kommunalvalg i november.

Sønderborg: På SF’s netop afholdte generalforsamling vedtog man en række mærkesager, som skal udgøre substansen i det valggrundlag partiet går til kommunalvalget i november. Især har tre områder høj prioritet for SF.

I valggrundlaget står børn og unge området højt. Her gælder det minimumsnormeringer i daginstitutioner og fokus på børns udvikling og læring af et veluddannet personale. For SF er folkeskolen også vigtig. SF ønsker et klasseloft på 24 elever, øget brug af muligheden for kortere skoledage med brug af 2-lærerordningen.

SF går også til valg med ønsket om langt mere fokus på, at integrationen ikke bliver en spareøvelse. Det er af afgørende vigtighed med den rette hjælp til handikappede børn og børn med særlige behov.

Annonce

Høj prioritet tillægger SF også en værdig ældre pleje og et ordentligt arbejdsmiljø for de ansatte herunder et opgør med den personalepolitiske ”svingdør”, som hersker i ældreplejen.

Det 3. højt prioriterede område er den grønne dagsorden. SF bakker 100 % op om ProjectZero. Men grøn politik er mere end CO2 reduktion. En øget kommunal indsat for at sikre rent drikkevand er vigtigt. En større kommunal indsat for at værne om biodiversitet fx ved at plante mere urørt skov på lavbundsjorde er for SF også påkrævet.

Generalforsamlingen sluttede af med, at man valgte Jørgen Jørgensen som partiets spidskandidat til det kommende kommunalvalg i november. Samtidig gav forsamlingen fuld opbagning og støtte til John Hyrup Jensens kandidatur til regionsvalget i november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce