Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Skaterbane i Nordborg genåbner til påske

Den nye skaterbane kan tages i brug til påske. Arkivfoto: Foto: Annett Bruhn
Den nedslidte skaterbane i Østerlundparken bliver erstattet med en ny, som kan åbne til påske.

Nordborg: Det meste af skaterbanen i Østerlundparken blev fjernet sidste sommer, da elementerne var nedslidte. Men nu er en ny bane på vej.

Skaterbanen var mere end ti år gammel og blev de sidste fire-fem år repareret adskillige gange. Men sidste år var elementerne i en sådan forfatning, at reparation ikke mere var en mulighed, og Sønderborg Kommune valgte derfor af sikkerhedsgrunde at tage det meste af banen væk.

- Slitagen var jo udtryk for ikke kun banens alder, mens også at den blev flittigt brugt, og jeg ved også fra vores medarbejdere, der har opsyn med legepladserne, at de ofte møder unge i Østerlundparken, der spørger til skaterbanens fremtid. Så jeg er så glad for at fortælle, at vi nu kan tælle dagene, til en ny skaterbane åbner. Det er en god gave til områdets unge nu, hvor foråret er på vej med længere, lunere dage og mere lyst til udendørs aktiviteter, siger Aase Nyegaard (Fælleslisten), der er formand for teknik- og miljøudvalget.

Annonce

Løfter Nordals

Pengene kommer fra byrådets budgetaftale for 2021, hvor der blev afsat en halv million kroner ekstra til renovering af legepladser.

- Vi arbejder i disse år intenst på at løfte hele Nordals med ferieresort, naturpark, flere arbejdspladser og oplevelser. I den fortælling passer opgraderingen af skaterbanen fortrinligt – det er også vigtigt, at børn og unge synes, det er fedt at bo på Nordals, siger Stefan Lydal (DF), der er næstformand i udvalget.

De nye, støjsvage elementer er bestilt i Holland. Elementerne skal efter tidsplanen ankomme sidst i februar for at blive sat op i marts, således at den nye bane kan åbne skærtorsdag den 1. april.


Vi arbejder i disse år intenst på at løfte hele Nordals med ferieresort, naturpark, flere arbejdspladser og oplevelser.

Stefan Lydal (DF)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce