Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Skole igen overmalet med skældsord: - Jeg er rigtig træt af det

Hørup Centralskole er blevet udsat for hærværk i form af graffiti i løbet af weekenden. Foto: Katrine Lund Walsted
I løbet af weekenden har ukendte gerningsmænd lavet graffiti på Hørup Centralskole. For to år siden var der en lignende episode på skolen. For et år siden var det Hørup-Hallerne samt sfo, der blev ramt af graffiti.
Annonce

Kirke Hørup: I løbet af weekenden er en del af Hørup Centralskoles bygninger blevet overmalet med graffiti. Med rød spraymaling har ukendte gerningsmænd skrevet ord som 'Fuck Hørup Skole' og 'lorte skole' og 'god rengøring ha ha ha'.

- Der er blevet skrevet med rød spraymaling på en stor del af de bygninger, hvor vores specialklasser og 8. klasser har lokaler plus på en fodboldbane. Det er sket i løbet af weekenden, og det er medarbejdere, der ser det søndag morgen. Jeg er rigtig ked af det og træt af det, siger Lotte Christensen, der er skoleleder på Hørup Centralskole.

I oktober sidste år var sfo'en samt Hørup-Hallerne udsat for omfattende hærværk i form af graffiti på store dele af de udvendige facader. På det tidspunkt var det kun et år siden, at Hørup Centralskole også havde været udsat for graffiti. Da blev stort set alle skolens bygninger overmalet.

En fodboldbane med træbander er også blevet overmalet. Foto: Katrine Lund Walsted

Denne weekends graffiti er lavet på bygninger, der ligger afsides og gemt af træer ud mod Østervej i Kirke Hørup. Også en fodboldbane med træbander, der ligger tæt på overbygningen, er blevet overmalet med graffiti.

Sønderborg Kommunes afdeling Service & Ejendomme har anmeldt hærværket til politiet.

- Hærværket på Hørup Centralskole er slemt, og vi får det fjernet hurtigst muligt. Jeg skal have tilbud fra et firma, inden jeg kan sige, hvor meget det vil koste at fjerne det, siger Ulrik Rossen, der er distriktsleder ved Service & Ejendomme.

Sønderborg Kommune afventer et tilbud fra et firma, der skal fjerne malingen. Foto: Katrine Lund Walsted
Det er skolens overbygningslokaler, som er blevet ramt. Foto: Katrine Lund Walsted
Hærværket er blevet politianmeldt. Foto: Katrine Lund Walsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce