Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Skolelærer fra Sønderborg udgiver børnebog

Brian Vilhelmsen Fogh udgiver efter mange opfordringer historierne, som han har læst op for sine elever gennem mange år i bogform. PR-foto.
Skolelærer Brian Vilhelmsen Fogh står bag den nye børnebog "Oskar og alle de andre børn i Lille Smutby". Han håber på, at udgive den i boghandlerne inden efterfølgeren "Jul i Lille Smutby" er klar.

Sønderborg: Brian Vilhelmsen Fogh, som er skolelærer i specialafdelingen på Ahlmann-Skolen i Sønderborg og tidligere underviser på specialafdelingen på Gråsten Skole, udgiver en børnebog.

Bogen "Oskar og alle de andre børn i Lille Smutby" har været længe undervejs, og Brian har selv skrevet samt tegnet tegningerne til bogen. Historierne har han igennem flere år læst for sine elever, og nu udkommer historierne i bogform efter flere opfordringer.

- Historierne handler om det at stikke lidt ud og have det sjovt sammen, og at det er ok. Så længe man er en god kammerat, skal der også være plads til lidt skæg og ballade. Og plads til at grine af sig selv og andre, så længe man gør det sammen. Historierne og tegnestilen er blevet sammenlignet med Ole Lund Kirkegaards forfatterskab. Dette er selvfølgelig en stor ære, siger Brian Vilhelmsen Fogh, uden dog at vil sammenligne sig med Ole Lund Kirkegaard.

- Han var fantastisk. Stor ære at blive nævnt i samme sætning som ham. Jeg håber bare, at andre også vil blive glade for historierne, jeg har skrevet, og hygge sig med illustrationerne dertil, fortsætter han.


Historierne handler om det at stikke lidt ud og have det sjovt sammen, og at det er ok. Så længe man er en god kammerat, skal der også være plads til lidt skæg og ballade.

Brian Vilhelmsen Fogh, skolelærer og forfatter til bogen "Oskar og alle de andre børn i Lille Smutby".


Annonce

På bogmesse

Bogen skulle have været præsenteret på årets bogmesse i Bella Centeret, som blev aflyst på grund af coronasituationen. Lige i øjeblikket holdes der øje med coronarestriktionerne for at se, hvornår der bliver åbnet op for boghandlerne igen. Hvis der går et stykke tid endnu, vil bogen efter planen blive præsenteret på årets bogmesse i Bella Centeret.

Bogen handler om børnene Oskar og Bo og deres eventyr i Lille Smutby, hvor man også kan møde Slagter Flæsk, Hr. Pengeglad og Hønse Rikke.

Brian er allerede gået i gang med fortsættelsen til bogen, som kommer til at hedde "Jul i Lille Smutby". Han håber, at den første bog i serien når at komme i handlen, inden to'eren i serien bliver udgivet.

Bogen skulle have været præsenteret på årets bogmesse i Bella Centeret, men det blev ikke til noget, da arrangementet blev aflyst på grund af coronasituationen. PR-foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce