Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Skyttebrødre skyder efter kongetitlen

Tidligere skolechef på Sergentskolen i Sønderborg, oberstløjtnant Viggo Ravn, har været skyttekonge to gange. Første gang i 2017 og igen i 2019, hvor han på billedet har kronprinsen og prinsen på hver sin side. Det var henholdsvis Erling Lundsgaard og oldermand Kjeld Clausen. Privatfoto
Borgerforeningen og Skyttelauget har i år aflyst optoget i gågaden og besøget på rådhuset. I stedet bliver der alene afviklet en kongeskydning lørdag den 8. august.
Annonce

Sønderborg: Borgerforeningen og Skyttelauget ville under normale omstændigheder have afviklet den traditionelle kongeskydning og skyttefest den anden lørdag i juni sammen med markedsdagene i Sønderborg. Begge dele blev aflyst på grund af Corona-pandemien.

Nu har Borgerforeningen og Skyttelauget besluttet, at 2020 kun bliver afviklet med en kongeskydning. Det betyder, at der ikke bliver optog i gågaden med orkestermusik på en rute ned til rådhuset, hvor borgmester Erik Lauritzen ville have taget imod skyttebrødrene til et enkelt glas.

Nu bliver det alene et arrangement ved Sønderborg Skyttekreds´ klubhus på Skydebanevej på Kær Vestermark. Skyttebrødrene mødes lørdag den 8. august kl. 9.00.

Skyttekongen 2019, Viggo Ravn, er her vært ved et morgentraktement . Halvanden time efter dyster skyttebrødrene på 50 meter skydebaner for at finde Skyttekongen 2020.

Alle skyttebrødre mødes som vanligt i fuld uniform - altså smoking, høj hat og hvide handsker.

Som tidligere år er der tre forskydninger. De foregår tirsdag den 21. juli, tirsdag den 28. juli og tirsdag den 4. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce