Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Småbizzar kvartet spiller jazzpoetisk og samfundskritisk på Sønderborghus

Bandet "Pligten kalder" med Søren Mikkelsen, Johan Olsen, Torben Steno og Peter Jessen kommer til Sønderborg den 19. februar for at spille på Sønderborghus. PR-foto
Annonce

Sønderborg: Torsdag den 20. februar kl. 20 lægger kvartetten Pligten Kalder vejen forbi Sønderborghus. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den "småbizarre kvartet" blevet godt sammenspillet og produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist. Samfundskritiker og politisk kommentator Torben Steno leverer orgelklang fra en svunden tid, mens Magtens Korridor-forsanger Johan Olsen lægger stemme til set-uppet. Peter Jessen er fjerde ben i denne let vakkelvorne kommode, der læner sig op ad jazzpoetiske momenter, men ellers trodser alle vedtagne musikalske rammer.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i ”Hvorfor Er Jeg Ikke Død?” fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende.

Billetter i forsalg eller i døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce