Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Smykkerne har gjort Julie og Jette til endnu bedre veninder

Jette Therese Jørgensen (tv) og Julie Lund Hilmer er blevet endnu bedre veninder, efter at de er begyndt at fremstille smykker sammen. Foto: Jens Eilertsen
Tidligere mødtes Julie Lund Hilmer og Jette Therese Jørgensen mest til håndbold og fester - nu har de startet en smykkeproduktion og tilbringer rigtigt mange hyggelige timer sammen.

Sønderborg: Det irriterede Julie Lund Hilmer, at hun i Sønderborg ikke kunne finde et sæt øreringe, med både en perle og en kæde, som gik uden om perlen som vedhæng. Hun ledte længe - og forgæves.

Men så tog den 19-årige Broager-pige sagen i egen hånd. Hun bestilte materialer hjem, så en video og lavede selv øreringene - og blev overrasket over, hvor let det var og hvor godt resultatet blev. Det kræver godt nok fingerfærdighed at få samlet øreringe af den art, men den fandt Julie Lund Hilmer ud af, at hun besidder.

Et billede af øreringene blev sendt til veninden Jette Therese Jørgensen fra Sønderborg - de to spiller håndbold sammen i Nybøl Nor i Broager - og det inspirerede veninden til selv at bestille materialer og lave øreringe.

To af smykkekvindernes kreationer. Foto: Jens Eilertsen

- Hun sendte mig nogle billeder, og hun var næsten bedre end mig til at lave øreringen, siger Julie Lund Hilmer.

Annonce

Sammen næste hele tiden

De to kvinder begyndte at fremstille smykker hver for sig, og øreringene fik selskab af armbånd og halskæder. De begyndte også at lave matchende sæt. På et tidspunkt fandt de ud af, at det var smartere og hyggeligere at lave smykkerne sammen, og de har nu etableret JJ. Jewlery og sælger deres smykker på Instagram og ved henvendelse til jj.jewelery6400@gmail.com.

Et udpluk af smykkerne fra JJ. Jewelery. Foto: Jens Eilertsen

- Før havde vi bare håndbold og fester sammen, men nu er vi sammen næsten hele tiden. Julie bor næsten ovre hos mig. Vi hygger og hører musik samtidig med, at vi laver smykkerne, siger Jette Therese Sørensen.


Før havde vi bare håndbold og fester sammen, men nu er vi sammen næsten hele tiden. Julie bor næsten ovre hos mig. Vi hygger og hører musik samtidig med, at vi laver smykkerne.

Jette Therese Sørensen


Julie Lund Hilmer siger, at de smykker, der sælges, kun koster sådan omkring 100 kroner, men de to taler om at lave en upgrade på materialerne. I dag køber de meget billigt hjem, men de vælger dog kun materialer, som er 100 procent fri for nikkel. Der er også lidt snak om, at de vil forsøge at støbe ringe.

Målet med salget af smykkerne er i første omgang at samle så mange penge, at det rækker til et sommerhusophold, men der må da gerne komme flere penge i kassen.

- Jeg synes, at der mangler et sted at købe smykker i denne prisklasse i Sønderborg - smykkerne er billiger, og de passer til alle aldre. Min lillesøster på 13 år har købt, og det har min bedstemor på snart 80 også, siger Jette Therese Jørgensen, der opfordrer interesserede butikker til at skrive til JJ. Jewelery.

Julie og Jette

Julie Lund Hilmer er 19 år og bor i Broager. Hun går i gymnasiet og vil - når uddannelsen er slut - ud at rejse. Hvad hun vil være, ved hun endnu ikke.

Jette Therese Jørgensen fylder snart 23 år og hun bor i Sønderborg. Hun er i gang med at uddanne sig til sygeplejerske.

De spiller begge håndbold i Nybøl Nor i Broager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce