Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sol og Strand forærer Als 40.000 kroner

Vl du holde en fest, så vil Sol og Strand være med til at betale. Fotoet er fra Fest i By i Nordborg. Foto: Timo Battefeld
Pengene skal gøre Als til et et smukkere og sjovere sted at bo og holde ferie.
Annonce

Als: Sol og Strand Feriehusudlejning står klar til at forære Als 40.000 kroner i år. Initiativet hedder "Sol og Strand s lokale Håndsrækning" og pengene skal gå til tre lokale initiativer, som gør Als til et smukkere og sjovere sted at bo og holde ferie, oplyser bureauchef Tina Johansen.

Pengene kan gå til at renovere en legeplads, holde en festival, et marked eller noget helt andet.

- Intet arrangement eller initiativ er for småt eller for stort - i princippet er det kun fantasien, som sætter grænser, siger Tina Johansen.

Bureauchef Tina Johansen, Sol og Strand Feriehusudlejning i Sønderborg. Foto: Sol og Strand
Annonce

Masser af ildsjæle

- Vi ved, at der er masser af skønne, lokale ildsjæle, som fortjener en håndsrækning til initiativer, som er til glæde og gavn for vores lokalområde. Det glæder mig, at vi nu har fået "Sol og Strands lokale Håndsrækning", for på den måde kan vi medvirke til at understøtte det lokalområde, vi i den grad brænder for, siger Tina Johansen.

Der ansøges via hjemmesiden sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning. Ansøgningsfristen er 16. juni. Der findes så tre kandidater, og det bliver op til sommerhusejerne at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre udvalgte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce