Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sommerpakke giver halv pris på entreen i Universe

Oplevelsesparken Universe åbnede for 14 dage siden efter at have haft lukket på grund af coronapandemien. Arkivfoto: Kim Holm
Oplevelsesparken Universe indfører halv pris på dagsbesøg frem til den 9. august.
Annonce

Havnbjerg: Universe på Nordals er som videnspædagogisk aktivitetscenter omfattet af sommerpakken, som regeringen sammen med Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet ved tog sidste uge.

Gæsterne kan derfor glæde sig til at besøge Universe i skolernes sommerferie med 50 procent rabat på entrebilletten.

Universe indfører halv pris på dagsbesøg i Universe fra lørdag den 27. juni til og med søndag den 9. august. Det gælder både billetter købt online og ved indgangen. Man behøver ikke booke sin ankomst i forvejen, men køber man online opfordres man til at fortælle hvilken dag man forventer at ankomme, så parken kan forberede sig bedst muligt.

- Vi forventer en travl sommer, men slet ikke en overfyldt park. Ifølge myndighedernes retningslinjer for trygge og sikre oplevelser, må vi være over 12.000 gæster i parken, og vi har aldrig været mere end 3000 på vores travleste dag. Så vi er ikke bekymret over manglende plads, siger Torben Kylling Petersen, der er direktør.

Annonce

Tilfredse gæster

I samarbejde med Epinion og andre attraktioner i Danmark har Universe i de første to åbningsuger gennemført gæsteinterviews, om gæsternes opfattelse af parkens tiltag for forebyggelse af corona-smitte.


Generelt har gæstetilfredsheden været høj trods de mange coronaforanstaltninger.

Torben Kylling Petersen, direktør


Undersøgelsen viser, 93 procent er tilfredse eller meget tilfredse med muligheden for at kunne holde tilstrækkelig afstand til andre gæster. 97 procent af gæsterne er tilfredse eller meget tilfredse med muligheden for at vaske og/eller desinficere hænder under besøge.

- Generelt har gæstetilfredsheden været høj trods de mange coronaforanstaltninger. Vi er glade for, at gæsterne tager så godt imod vores tiltag og hjælper os med at skabe gode og trygge oplevelser for hinanden. Gæsterne er især gode til at holde afstand i de markerede kø-områder, siger Torben Kylling Petersen.

Parken informerer nu på sin hjemmeside om hvilke dage, der er flest gæster i parken. På den måde har gæsterne mulighed for at tilrettelægge sit besøg og undgå de mest besøgte dage.

Gæster, der allerede har købt en dateret dagsbillet til sommerferieperioden, vil automatisk få pengene tilbage af sommer-pakke-rabatten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce