Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Stafet For Livet skifter Sønderborg ud med Gråsten

Stafet For Livet har i en længere årrække været holdt i Sønderborg. Arkivfoto: Timo Battefeld
Annonce

Sønderborg: Hvert år arrangerer Kræftens Bekæmpelse en række stafetter rundt om i hele landet for at sætte fokus på og samle ind til kampen mod kræft.

Tidligere har der været Stafet for Livet i Sønderborg, men nu flytter Sønderborgs stafet til Gråsten.

- Nu er tiden kommet til at rykke Stafet For Livet fra Sønderborg til Gråsten for forhåbentlig at give andre mulighed for at deltage. Men det kommer til at kræve nogle flere frivillige, siger Mette Nielsen fra Kræftens Bekæmpelse.

Hvad det indebærer at være frivillig kan man få mere at vide om, når Kræftens Bekæmpelse den 10. november klokken 19–21 holder informationsmøde om Stafet For Livet i Dance All Overs lokaler, Johs Kochsvej 12, Gråsten.

Stafet For Livet er holdaktivitet i eget tempo, der varer et døgn. Et typisk hold på 10-15 personer samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft.

Man skal være én fra hvert hold på banen gennem alle 24 timer. Banen er typisk på 400-800 meter. Man bestemmer selv om man vil gå, løbe eller noget helt tredje.

På grund af coronaen skal man tilmelde sig arrangementet, så retningslinjer om afstand i lokalet og det aktuelle forsamlingsforbud kan overholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce