Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Statsskolen styrker idrætten - bygger helt ny hal

I 2022 kan den nye hal med placering på Ringriderpladsen i Sønderborg tages i brug. PR-Foto.
Det første spadestik til Sønderborg Statsskoles nye idrætshal er taget. Hallen skal ligge på Ringriderpladsen.

Sønderborg: Eleverne på Sønderborg Statsskole kan glæde sig til, at når der i 2022 står idræt på skoleskemaet, kommer lektionerne til at foregå i helt nye omgivelser.

For fredag den 22. januar blev første spadestik til en ny idrætshal taget, men grundet corona var kun få personer til stede. En af dem var skolens rektor, Ole Kamp Hansen.

Han er meget begejstret for det nye byggeri, da Sønderborg Statsskole ifølge ham har et stort fokus på idræt.

Rektoren fremhæver også skolens nye satsning samt Team Danmark-eleverne, som endnu en god begrundelse for at bygge en ny hal.

- Fra august 2021 tilbyder vi, som noget nyt, eliteidræt på stx. Vi er også så heldige, at vi allerede har elever, der er er tilknyttet Team Danmark og Sønderborg Talent Akademi. Det er vi meget stolte af. Begge dele er endnu en grund til at bygge en ny hal. Med den kan vi tilbyde disse talentfulde elever optimale træningsfaciliteter, siger Ole Kamp Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Mange muligheder

Ved den lille ceremoni var også Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen (S) til stede. Han fremhæver i pressemeddelelsen, at den nye hal kommer til at ligge midt i byen og kommunes hjerte med sin placering på Ringriderpladsen.

- Listen over alle de gode ting, der sker her i løbet af et år, er lang - sport og konkurrencer, musik og teater er bare nogle af dem. Sønderborg Statsskoles nye hal vil føje uddannelse for både stx- og hf-elever til den liste. Det er et flot bidrag, siger han.

Byggeriet forventets at være færdigt i 2022, hvilket idrætslærer Morten Knudsen ser frem til.

- Hallen kommer til at være en gave for skolens idrætsundervisning. Rammerne er så vide, at vi kan kaste os ud i rigtig mange forskellige idrætsformer og dyrke mange forskellige former for træning, siger han.

Grundet corona var kun få personer med til første spadestik. Blandt de udvalgte var rektor for Sønderborg Statsskole Ole Kamp Hansen og byens borgmester Erik Lauritzen (S). PR-Foto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce