Annonce
Ugeavisen Sønderborg

SwipBox skal op på den store klinge - brug for mange nye medarbejdere

CEO Jens Rom får travlt med at ansætte nye medarbejdere i SwipBox. Foto: Anders Kibbel
- Hvis der vandrer 20 dygtige folk ind på mit kontor i dag, så har vi job til dem alle, siger CEO Jens Rom. Nyansatte Louise Jespersen siger, at hun har fået sit drømmejob.

Sønderborg: CEO hos SwipBox Jens Rom får i den kommende tid travlt med at ansætte nye medarbejdere, for pandemien fyrer op under kedlerne i det ecommerce-tog, der har sat hastigheden op med 15 til 20 procent om året de seneste år.

Hvor mange medarbejdere, SwipBox skal bruge, har direktøren ikke et bud på, men han udtrykker det på denne måde:

- Hvis der vandrer 20 dygtige folk ind på mit kontor i dag, så har vi job til dem alle.


Hvis der vandrer 20 dygtige folk ind på mit kontor i dag, så har vi job til dem alle.

Jens Rom, CEO


- Vi har været en iværksættervirksomhed, men produktet er på plads, ordrebøgerne er fulde og nu skal vi op på den store klinge, siger direktøren.

Annonce

De skal være vilde

Han understreger samtidig, at de personer, som ansættes i virksomheden, skal passe ind på stedet og forstå den ånd, der driver SwipBox.

- Kan du ikke komme nærmere ind på, hvad det er for en type mennesker, der er brug for?

- Vi har brug for nye medarbejdere over alt i virksomheden, de skal være vilde - men ikke for vilde, og de skal være grebet af den udvikling, SwipBox gennemgår. De skal brænde for det og for at være med i succesen - SwipBox vokser helt vildt, siger Jens Rom.

- Er I ved at vokse ud af lokalerne?

- Vi har rigtig gode udvidelsesmuligheder i bygningen – med meget få greb vil vi kunne udvide betydeligt, så det vil være en gangbar løsning for os, hvis det viser sig at være et behov.

Annonce

Perfekt til mig

På kort tid er der ansat fire nye i SwipBox. En af dem er Louise Jespersen, der har en uddannelse inden for offentlig administration. Louise Jespersen er 26 år og har været med til at bygge Atelier IX op sammen med kæresten. Hun er nu executive assistant (direktionssekretær) og arbejder med HR i SwipBox.

Louise Jespersen fortæller, at det bare er drømmejobbet, hun har fået - både fordi der er den særlige ånd i virksomheden, men også fordi der tilbydes masser af fleksibilitet. Det er noget, som passer godt ind i tilværelsen, når manden er selvstændig og der er en søn på to år i familien.

- Alle mine uddannelser tog jeg på fjernstudiet - jeg trives rigtig godt med frihed under ansvar. Og så synes jeg, at det er fedt at være med på SwipBox's rejse, siger Louise Jespersen.”

Louise Jespersen er en af de nye ansigter i virksomheden. Foto: Anders Kibbel

SwipBox

Helt tilbage i 2003 tog SwipBox' grundlægger, Allan Kaczmarek, første skridt til virksomheden. Han begyndte udviklingen og produktionen i sin fars garage. I 2012 blev de første 400 bokse stillet op i Danmark inden for få uger. I dag har SwipBox tusindvis af bokse i det meste af verden. Antallet af pakker, der bestilles online, er steget med 25 til 35 procent om året de seneste år, og corona har fyret endnu mere op under ecommercetogets kedler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce