Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tanja åbner i finanskrise og udvider i coronakrise

Tanja Detlefsen Albrechtsen er en af dem, der har været i stand til at sætte et positivt spin på nedlukningen. Foto: Jens Eilertsen
Tanja D Skønhedspleje i Broager er åbnet igen efter længere tids nedlukning. Klinikken er flyttet i større lokaler på samme adresse.

Broager: Butikker har lagt nye gulve, medarbejdere har dygtiggjort sig på onlinekurser og andre er begyndt at motionere. Danskerne er gode til at vride noget godt ud af en global krise - en af dem er Tanja Detlefsen Albrechtsen, der er indehaver af Tanja D Skønhedspleje i Broager.

Den 41-årige klinikindehaver er i det hele taget god til kriser - hun åbnede i slipstrømmen på finanskrisen og udvider forretningen i noget, der forhåbentlig er sidste del af coronakrisen.

Adressen er stadig Højlykke 84 i Broager, men klinikken er flyttet til det lokale, som familien tidligere brugte til opbevaring og garage. At der har været papkasser og biler i de fine rammer, som nu huser skønhedsklinikken, er vanskeligt at forestille sig, for det hele fremstår rent og indbydende. Der har da også været håndværkere på arbejde store dele af tiden med nedlukning for at sætte nye vægge op og føre det hele lækkert til genåbningen.

Annonce

Euforisk

- Jeg har fået en rigtig god modtagelse efter nedlukningen, og jeg er bare så glad for at komme i gang igen. Jeg mærker næsten en hel eufori - grunden er nok en kombination af, at mine søde kunder er kommet tilbage og at klinikken er rykket ind i de fine lokaler. Det er altså blevet lidt federe at være på arbejde, når man møder ind til noget helt nyt med mere plads.


Jeg mærker næsten en hel eufori - grunden er nok en kombination af, at mine søde kunder er kommet tilbage og at klinikken er rykket ind i de fine lokaler.

Tanja Detlefsen Albrechtsen


Tanja Detlefsen Albrechtsen har længe haft et ønske om at bygge garagen om og således få mere plads, men det var alligevel mere praktisk at blive i villaen i de første år, fordi hendes to børn var små. Hun har en pige og en dreng, der nu er 10 og 12 år - og de har i dag slet ikke noget imod, at mor ikke er der hele tiden, siger klinikindehaveren med et smil.

Annonce

Tage rmadduften

Tanja Detlefsen Albrechtsen bruger blandt andet den nye plads til salg af tasker, tørklæder og andre accessories. Der er også flere hudplejeprodukter på hylderne. Og så sælger hun en lampe, som hun hævder renser luften.

- Den bruges på hospitaler, og vi har den selv i køkkenet, hvor den tager madduften. Med den lampe har du ikke duften af boller i carry hængende i luften i tre dage. Den virker, lover klinikindehaveren.

Tanja D Skønhedspleje har også brugt nedlukningen til at opbygge en webshop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce