Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Alaa tilbyder gratis konfirmandkørsel i 320 hk Audi

Alaa Adil Omer er en mand med stort hjerte og store biler. Foto: Jens Eilertsen
Indehaveren af Trust Auto Alaa Adil Omer synes, at det er synd for de konfirmander, som ikke har råd til standsmæssig transport til og fra kirken. Det gør han noget ved.
Annonce

Sønderborg: Alaa Adil Omer er en mand med store biler og et stort hjerte. Han er indehaver af det stærkt ekspanderende Trust Auto på Agtoftsvej og som sådan råder han over adskillige store især tyske luksusbiler. Det er helt tydeligt, når man kigger ind i lokalerne på Agtoftsvej, at Audi er favoritmærket.

Da han på nettet erfarede, at der er nogle af de kommende konfirmander, som ikke har midler til at købe sig til standsmæssig transport til og fra kirken, besluttede han sig for ikke bare og sidde og tænke, at det da er synd for dem. Han valgte at handle.

- Jeg tilbyder gratis transport til og fra kirken i en radius op til 50 kilometer, siger den 30-årige firmaindehaver til ugeavisen.

Det er ikke kun bilen, Alaa Adil Omer stiller til rådighed - han stiller også med chauffør. Han regner med, at det tager omkring tre timer at køre konfirmanden til kirken, vente på konfirmationen, køre fra kirken og få foretaget foto.

- I Danmark skal vi være lige, og det er grunden til, at jeg gør det, siger Alaa Adil Omer, der regner med, at han kan nå at køre 20 konfirmander gratis i en Audi A7 med 320 hk. Det er muligt, at virksomheden også får en kraftigere Ausi S6, som stilles til rådighed for konfirmanderne.

Det er allerede ude, at man kan få gratis kørsel, og Trust Auto har fået fire til fem henvendelser.

Annonce

Hjælper sporten

Trust Auto, som i øvrigt venter på, at skovlen sættes i jorden til et helt nyt bilhus, støtter også sporten. Der gives sponsorater til Sønderborg Futsal.

- Vi vil gerne støtte dem, der har brug for vores hjælp, siger den 30-årige bilmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce