Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tine Gefke sælger igen bøger i Borgen

Bog & Idé har overtaget personalet. Det er fra venstre Ulla, Tove, Tine og Malene. Foto: Jens Eilertsen
Onsdag formiddag åbnede det tidligere Arnold Busck som Bog & Idé. Personalet er det samme, men der sker løbende noget med sortimentet.
Annonce

Sønderborg: Der er ingen tvivl om, at centerchef Flemming Enghave i dag er en glad mand. Borgen Shopping får nemlig ikke et stort tomt lokale på første sal - sådan som det så ud, da boghandleren Arnold Busck indgav konkursbegæring for få uger siden.

Onsdag morgen åbnede forretningen som Bog & Idé med samme personale. Endnu er skiltet på facaden ikke skiftet, og sortimentet er også det, der var på hylderne, da butikken lukkede som en del af nedlukningen i marts. Men der sker noget i den kommende tid - der kommer flere spil, flere bøger og der skal også satses mere på papir og printerpatroner.

Det siger Tine Gefke. Hun var leder af Arnold Busck i Borgen og er nu af de nye ejere blevet bedt om at fortsætte sammen med hele personalet.

- Det gik jo godt i butikken, og det var trist at blive trukket med ned. Men nu er vi rigtigt glade - efter en ordentlig mavepuster, siger Tine Gefke.

Tine Gefke er datter af en boghandler og hun har været i branchen siden 1997. Hun ejede Gågadens Boglade og gik efterfølgende i partnerskab med Arnold Busck. For et par år siden blev hun købt ud, men hun fortsatte som leder af butikken i Borgen Shopping. Og nu er den 54-årige boghandler tilbage - noget hun er meget glad for.

De to Bog & Idé i Sønderborg har forskellige ejere og er altså konkurrenter.

Endnu er skiltet ikke skiftet. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce