Annonce
Ugeavisen Sønderborg

To markante kvinder går sammen for den mentale sundhed

Kari Bjerke (tv.) og Krestina Buus Jeppesen indgår et samarbejde. Foto: Peter Bjerke

Sønderborg: Stressrådgiver og virksomhedskonsulent, Krestina Buus Jeppesen, og yoga- og mindfulnessinstruktør, Kari Bjerke, indgår nyt samarbejde om at udbyde kurser og arrangementer med det gode (arbejds)liv som omdrejningspunkt.

Formålet er at give deltagerne mulighed for at skabe et liv i balance, blive nærværende i dét, man foretager sig lige nu og her uanset om det er privat eller på arbejde, undgå stress, samt styrke evnen til at lytte til andre, og dermed indirekte at styrke samarbejdet.

- Stress, angst og depression fyldte i forvejen meget i vores samfund og coronakrisen har kun sat yderligere spot på, hvor vigtig den mentale sundhed er, udtaler Kari Bjerke i en pressemeddelelse.

Annonce

Samarbejdet mellem de to kvinder vil både byde på tilbud, der henvender sig til arbejdspladser og til private.

Vidt forskellige erfaringer

De to sønderborgbaserede kvinder bringer vidt forskellige erfaringer ind i samarbejdet. Kari Bjerke har praktiseret mindfulness i 19 år og undervist i 10 år bl.a. i forløb med borgmester Erik Lauritzen, ProjectZero, på en række skoler og ikke mindst i private forløb med især stress- og angst- og depressions ramte.

Pt. arbejder hun som mindfulness instruktør på Alsik Steigenberger Hotel & Spa, mens hun driver egen virksomhed ved siden af.

Krestina Buus Jeppesen har en erhvervs- og ledelseserfaring fra både det private og offentlige, men hun har for længst lagt en høj månedsløn og SAS guldkort bag sig for at arbejde med noget helt andet.

De seneste fem år, har hun været selvstændig med konsulent- og stressrådgivningsvirksomheden MindMatter, hvor hun dels har 1:1 samtaler og dels virksomhedsforløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce