Annonce
Ugeavisen Sønderborg

To ugers kamp mod brystkræft i coronaens skygge

Centerleder Lene Petersen glæder sig over, at der i år samles penge ind til Lyserød Lørdatg i to uger. Foto: Jens Eilertsen
Loop oplever stor fremgang midt i en coronatid og sætter nu to uger af til kampen mod brystkræft.
Annonce

Sønderborg: Loop Fitness i Sønderborg vil fra mandatg 21. september og to uger frem samle penge ind til Støt Brysterne. Cetnerleder gennem tre år, Lene Petersen, siger, at der blandt andet sælges effekter til fordel for Kræftens Bekæmpelse og at de godt Loop-centre i 2019 samlede 296.000 kroner ind.

Ingen skal føle sig presset til at give, siger centerlederen. Hun giver altid gratis kaffe, men har oplevet, at der i forbindelse med kampagnen er personer, som betaler 10 eller 20 kroner for kaffen. Der er også personer i centret, som bare giver et lille beløb eller betaler via Mobilepay.

Lene Petersen har ikke et bud på, hvor mange penge, der kommer ind i år, men hun er naturligvis optimistisk, fordi Loop har udvidet kampagnen fra en til to uger.

Kampagnerne kører i coronaens skygge. Det mærker brugerne især, fordi det nu tager 32 minutter at komme to gange gennem cirklen mod tidligere 24. Loop bevæbner nemlig medlemmerne med spritflaske og klud, og der er indført 15 sekunders afspritning af hver maskine.

Lene Petersen siger også, at det godt kan være, at afspritningen er kommet for at blive - altså, at der fortsættes, når corona en gang i fremtiden er fortid.

Loop er ikke ramt af coronakrisen - der åbnes konstant nye centre. 15. august åbnede center nummer 123 og 124 i Hadsten og Bagsvær og i slutningen af august var der åbning i Ballerup. Det nyeste center er åbnet i Hinnerup ved Århus, og der åbnes centre i Aalborg 3. oktober og i Helsingør og Risskov kort efter.

Annonce

Corona-tiltag hos Loop

Medbring fyldt drikkedunk og håndklæde til at tørre dig af med under træning.

Mød op til træning iført rent træningstøj og tag bad derhjemme bagefter.

Vask hænder eller sprit af, når du kommer, skifter aktivitet og forlader centret.

Begræns fysisk kontakt. Undgå håndtryk, kram og hold fornuftig afstand til de andre personer i centret.

Desinficér maskiner og redskaber under din træning.

Host og nys i dit ærme – ikke i dine hænder.

Bliv hjemme fra træning hvis du føler dig sløj eller har symptomer såsom feber, hoste eller anden form for utilpashed.

Hent Sundhedsstyrelsens smittestop app og hjælp aktivt med at stoppe udbredelsen af COVID19.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce